Elämysmatkat vie suomalaiset talviolympialaisiin 2018

Suomen Olympiakomitea on solminut kumppanuuden matka- ja tapahtumapalveluita tuottavan Elämysmatkojen kanssa koskien Pyenongchangin talviolympialaisten lipunmyyntiä ja matkustusta. Yhteistyön tavoitteena on tarjota suomalaisille sujuvat käytännön järjestelyt sekä varmistaa entistä näkyvämpi suomalaisfanien läsnäolo olympialaisten aikana.

Sopimuksen myötä Elämysmatkat vastaa kuluttajien, Suomen Olympiakomitean, lajiliittojen sekä yhteistyökumppaneiden matkajärjestelyistä talviolympialaisissa Korean Pyeongchangissa 2018. Laajan kumppanuuden sekä räätälöityjen matka- ja tapahtumasisältöjen avulla varmistetaan matkojen ja kisatapahtumien pääsylippujen hyvä saatavuus ja käytännön järjestelyjen sujuvuus kaikille olympialaisiin matkustaville. Elämysmatkat vastaa yksinoikeudella olympialaisten lipunmyynnistä Suomessa.

On hienoa aloittaa yhteistyö Olympiakomitean kanssa. Meidän tehtävämme on madaltaa kannattajien ja yhteistyökumppaneiden kynnystä lähteä kannustamaan olympiaurheilijoita luomalla paikan päälle erinomaiset palvelut ja puitteet. Olemme tottuneet suunnittelemaan ja toteuttamaan yritysasiakkaillemme menestyksekkäitä matkoja ja tapahtumia. Tulemme huomioimaan lajiliittojen ja yhteistyökumppaneiden tarpeet aiempaa määrätietoisemmin, Elämysmatkojen toimitusjohtaja Jussi Viskari kuvailee.

Rion olympialaisten jälkeiset kolme olympiakisaa järjestetään Aasiassa, mikä avaa suomalaisille toimijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää läsnäoloaan kasvavalla markkinalla. Olympiakomitean ja Elämysmatkojen kumppanuuden keskiössä on räätälöityjen sisältöjen rakentaminen kullekin osallistujaryhmälle.

Keskustelemme parhaillaan lajiliittojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa kartoittaaksemme heidän tavoitteensa ja tahtotilansa Pyeongchangin kisojen suhteen. Tekemällä tiivistä yhteistyötä kunkin tahon kanssa varmistamme, että matka- ja tapahtumasisällöt tukevat näitä tavoitteita, Viskari jatkaa.

Muun muassa koripallofanien Sudenpesä-tapahtumakonseptin kehittäjänä tunnettu Elämysmatkat on viime aikoina panostanut erikoistumiseen, tapahtumapalveluihin ja kansainvälistymiseen. Hurjassa kasvuvauhdissa oleva yritys tuplasi liikevaihtonsa edellisellä tilikaudella. Vuonna 2017 Elämysmatkat on muun muassa merkittävässä roolissa Koripalloliiton kumppanina rakentamassa Suomessa pelattavien koripallon EM-kilpailujen matka- ja tapahtumapalveluita.

Olympiakomitea kannustaa suomalaisyrityksiä olympiayhteistyöhön

Valitsemalla Elämysmatkat kumppaniksi Olympiakomitea pyrkii tehostamaan yritysyhteistyötään entisestään sekä tarjoamaan lajiliittojen kumppaneille mahdollisuuksia hyödyntää olympialaisia tehokkaammin. Kumppanit halutaan voimakkaasti mukaan kisatapahtumiin. Rion kesäolympialaisissa ensi kertaa lanseerattava Finland House -konsepti on myös askel tähän suuntaan. Suomi-talossa elinkeinoelämän edustajat kohtaavat urheilijoiden, kisavieraiden, elinkeinoelämän sekä median kanssa.

Me yhdessä suomalaisen urheiluyhteisön kanssa olemme innolla mukana tässä kumppanuudessa. Aiemmin vastasimme lipunmyynnistä ja kumppanikonsepteista itse, mutta uudistuksen myötä pystymme tarjoamaan sekä paremman palvelun urheilufaneille että räätälöidymmän palvelumallin lajiliitoille ja kumppaneille kasvavilla Aasian markkinoilla. Uudenlainen yhteistyö Elämysmatkojen kanssa kasvattaa meidän osaamista, ja mahdollistaa kisatapahtumiin liittyvien kumppanuuksien viemisen aivan uudelle tasolle, Valon ja Suomen Olympiakomitean yhteisen liiketoimintayksikön toimitusjohtaja Samuli Vasala kuvaa.

Soita meille!