17/01/2023

Elämys Group on nimetty Pariisin 2024 kesäolympiamatkojen myyjäksi yksinoikeudella kuudessa Euroopan maassa


Tiedote 17.1.2023

Elämys Group on nimetty Pariisin 2024 kesäolympiamatkojen myyjäksi yksinoikeudella kuudessa Euroopan maassa  

Suomen suurin yksityinen matkanjärjestäjä Elämys Group vastaa olympialaisten matkapakettien ja hospitalitylippujen myynnistä Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Luxemburgissa ja Irlannissa. Sopimuksessa on optio, joka ulottuu Los Angelesin 2028 kesäolympialaisiin saakka. Lipunmyynti Pariisin olympialaisiin käynnistyy tiistaina 17.1. samanaikaisesti kaikkialla maailmassa.  

Elämykselle avautui mahdollisuus usean maan kattavaan sopimukseen, kun Kansainvälinen Olympiakomitea päätti lipunmyyntijärjestelmän uudistuksesta, jossa yksittäislippujen myynti toteutetaan lippuarvontamallilla, ja matkapakettien ja hospitalitylippujen myynti keskitetään yhdelle kumppanille. Kansainväliseksi pääoikeuksienhaltijaksi valittiin yhdysvaltalainen On Location, jonka kanssa Elämys neuvotteli yksinoikeussopimuksen kuuteen maahan. Sopimuksen syntymistä vauhditti eri maiden olympiakomiteoiden tuki Elämyksen nimittämiselle tehtävään.   

Laaja ja pitkä olympiasopimus on merkittävä kaupallinen onnistuminen ja tunnustus työstä, jota olemme tehneet pitkään urheilumatkustuksen ja olympialaisten parissa. Meille on suuri kunnia auttaa paitsi suomalaisia varmistamaan paikkansa katsomossa kun Wilma Murto kisaa olympiamitaleista, mutta myös esimerkiksi norjalaisia ja ruotsalaisia, kun Karsten Warholm ja Armand Duplantis tavoittelevat kultamitaleja, sanoo Elämyksen olympiaprojektin johtaja Jussi Viskari.    

Kaikkien pohjoismaiden sekä Irlannin olympiakomitean edustajat saapuvat Suomeen torstaina 19.1. avaamaan olympiamyynnin virallisesti Matkamessuilla Elämyksen osastolla 6h50 klo 16.   

Pariisin olympialaisten hospitalityliput ovat nyt ostettavissa osoitteessa https://elamysgroup.com/paris2024hospitality/fin/ 

Virallinen nimitysuutinen Elämyksen sivuilla: https://elamysgroup.com/en/news/official-sub-distributor-of-olympic-games-paris-2024/ 

Haastattelupyynnöt eri maiden olympiakomiteoiden edustajille ja lisätietoja: 
Jussi Viskari / jussi.viskari@elamysgroup.com / 040584 6425