Avoimet työpaikat


Haemme jatkuvasti uusia lahjakkuuksia ja jo meritoituneita osaajia suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Ilmianna itsesi jos olet tulosta tekevä tapahtumamyyjä, näkemyksellinen konseptiguru, suvereeni account director tai muu matkailualan huippuosaaja.
Haluamme tavata ja tutustua sinuun. Kerromme samalla sinulle alan kiinnostavimmista kansainvälisistä projekteistamme sekä monipuolisesta, osaavasta ja iloisesta työyhteisöstämme. Samalla näet miksi tapahtuma- ja matkaosaamisen yhdistelmämme tekee meistä uniikin yrityksen pohjoismaissa.

Haetaan matka-asiantuntijaa (haku päättynyt)

Haemme Elämyksen liikematkayksikkö Menestykseen jatkuvasti matkailun huippuosaajia. Menestyksen asiakkaita ovat asiantuntijayritykset sekä suurimmat urheiluliitot ympäri Suomea. Missiomme on tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua sekä kaikki tarpeelliset online-työkalut menestyksekkääseen liikematkustamiseen.

Haetaan: Activity Coordinator / Elämyskoordinaattori (haku päättynyt)

Haemme Elämyksen Tech-yksikköömmematkailualan kaupallisten aktiviteetti- ja elämysalustojen tukipilariksi koordinaattoria, joka pystyy tarvittaessa vetämään portfolioomme kuuluvien järjestelmien valmennuksia yrityksille. Toimit yhteyshenkilönä kotimaisille ja ulkomaalaisille matkailupalvelujen tarjoajille sekä vastaat aktiviteettipalveluiden jälleenmyyntisopimuksista.

ImageImage

Kiinnostuitko?

Tilaa Elämys Groupin uutiskirje


    Jaa sivu