Autoliitto ja Elämys Group avasivat automatkailun reittikaupan

Autoliitto ja Elämys Group ovat kehittäneet yhteistyössä verkkopalvelun, jossa Autoliiton jäsenet voivat suunnitella automatkailureittejä sekä hankkia majoituksia ja lippuja aktiviteetteihin sekä tarvittaessa vuokrata auton vaivattomasti yhdestä paikasta.

Elämys Group vastaa jatkossa Nelonen Media Liven risteilyistä

Tiedote 15.10.2021 Risteilymyynti lähtenyt vauhdilla liikkeelle koronan jälkeen – vuodelle 2022 luvassa useita risteilyjä Elämys Group ja Nelonen Media Live ovat allekirjoittaneet sopimuksen Nelonen Media Liven risteilyjen myynnistä ja operoinnista vuosille 2021 – 2023. Elämys Group toimii risteilyiden vastaavana matkajärjestäjänä vastaten risteilyn myynnistä ja asiakaspalvelusta sekä yhteistyöstä laivayhtiön kanssa. Sopimus kattaa kaikki Nelonen Media Liven risteilyt, joista tunnetuimpia ovat Radio …

Ulkoministeriön matkustussuositusta lievennettiin vihdoin: Eurooppa on taas auki suomalaisille matkustajille – Myös Suomi avautuu kansainväliselle matkustukselle

Yli 15 kuukauden hiljaiselo ulkomaille suuntautuvan matkustuksen osalta on vihdoin ohi. Ulkoministeriö on luopunut EU- ja Schengen-maita koskevasta suosituksesta välttää tarpeetonta matkustusta ja kehottaa matkustajia noudattamaan erityistä varovaisuutta matkakohteissa. Myös ulkomaalaisten matkustajien pääsy Suomeen avautuu.

Uusi suomalainen matkailun reittipalvelu avattu kesälomalaisille

Matkailuyhtiö Elämys Group on julkaissut palvelun kesälomareittien suunnitteluun. Elämys Suomi on Euroopan tasolla ainutlaatuinen digitaalinen palvelu, josta löytyy laajasti Suomen aktiviteetit, majoitukset sekä valmiiksi rakennettuja reittejä – kaikki reaaliajassa varattavissa.

Uusi risteilymatkatoimisto, Elämys Cruises, Suomen markkinoille

Matkailuyhtiö Elämys Group on avannut uuden liiketoimintayksikön, Elämys Cruisesin. Kansainvälisiin risteilyihin keskittynyt Elämys Cruises on Royal Caribbean Group -risteilyvarustamoiden päämyyntiedustaja Suomessa ja laajentaa entisestään Elämyksen matkailupalveluiden tarjontaa. Elämyksen risteilyasiantuntijana ja risteilyiden liiketoimintajohtajana toimii alan konkari Petri Sirén. Kansainväliset risteilyt olivat vielä viime vuonna matkailualan nopeimmin kasvava osa-alue. Elämyksellä on vahva usko siihen, että koronarokotteiden myötä risteilyliiketoiminta palaa kasvu-uralle nopeasti. Risteilyasiantuntija …

Elämys Group sopinut kumppanuudesta kansainvälisen Reed & Mackay -liikematkaketjun kanssa

Elämyksen liikematkayksikkö Menestys on solminut yhteistyösopimuksen globaalin premium-liikematkaketju Reed & Mackayn kanssa. Yhteistyön myötä Menestyksen liikematka-asiakkaat saavat kotimaisen kumppanin yksilöllisen palvelun lisäksi nauttia kansainvälisen verkoston mahdollistamasta kustannustehokkuudesta ja maailmanluokan kohdepalveluista ympäri maailmaa. Lontoossa päämajaa pitävällä Reed & Mackaylla on toimipiste tai partneritoimisto 58 maassa. Lue lisää yhteistyöstä Reed & Mackayn tiedotteesta alla ja tutustu Menestyksen palveluihin sivuilla www.menestystravel.fi.

Uusi suomalainen liikematkatoimisto Menestys haastaa amerikkalaiset jätit

Matkailuyhtiö Elämys Group laajentaa palvelujaan liikematkustukseen uudella Menestys-brändillä. Menestys on ensimmäinen suomalaisomisteinen liikematkatoimisto sen jälkeen, kun amerikkalainen American Express osti SMT:n vuonna 2016. Menestyksen liikematkapalvelu on suunnattu ensisijaisesti pienille ja keskisuurille yrityksille.