Elämys-konsernin liiketoiminta-alueet


Matkapojat
Matkapojat
Image
Matkapojat on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä. Matkapojat vie vuosittain satoja tuhansia tyytyväisiä vapaa-ajan ja ryhmämatkailun matkustajia kaikkialle maailmaan. Laajan laiva- ja lentotuotantonsa ohella yritys on kasvanut merkittäväksi räätälöityjen tapahtumamatkojen erityisosaajaksi.

Lähialuematkailun edelläkävijänä ja yhdessä tärkeiden yhteistyökumppaneiden kanssa, Matkapojat tarjoaa asiakkailleen parhaita matkailun elämyksiä ja etuja - olipa matkakohde kotimaassa tai ulkomailla, lähellä tai kaukana, laivalla tai lentäen, yksin tai ryhmässä.
Menestys
Menestys
Image
Menestys on 100% suomalainen liikematkatoimisto, joka tarjoaa kaikki liikematkustamisen palvelut sekä laajan kattauksen muita yritysten matka- ja tapahtumapalveluita saman katon alta. Menestyksen palveluiden ydin on asiantunteva liikematkatiimi, joka ratkaisee asiakkaan ongelmat kaikkina vuorokaudenaikoina. Menestyksen palvelut on suunnattu erityisesti yrityksille, jotka arvostavat asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua sekä vaativat toimivan ja modernin järjestelmän liikematkojen hallinnointiin sekä matkojen itsevaraamiseen.

Menestyksen tapahtuma-asiantuntijat räätälöivät korkeatasoisia ryhmämatkoja ja tapahtumia johtoryhmille, asiakkaille ja muille sidosryhmille. Henkilökohtaisen palvelun lisäksi Menestys tarjoaa alan moderneimman varausjärjestelmän, jonka kautta asiakas voi helposti ja kustannustehokkaasti varata matkapalvelut itse sekä seurata ja hallinnoida organisaation matkustusta ja kuluja. Menestys on ensimmäinen suomalainen liikematkatoimisto, joka tarjoaa kaikki matkustushallinnon palvelut yrityksille.
Elämysmatkat
Elämysmatkat
Image
Elämys Group palveli pitkään kaikkia asiakkaita yrityksistä kuluttajiin ja sportista lasketteluun Elämysmatkat-nimellä. Palveluvalikoima on nyt laajentunut usean alabrändin alle, mutta Elämysmatkat-verkkosivu kokoaa kaikki Elämyksen tarjoamat palvelut yhteen.

Elämysmatkat tuo asiakkailleen 30 vuoden kokemuksella parhaita elämyksiä ympäri maailmaa turvallisesti ja asiantuntemuksella. Eri teemasivustoillamme voit rakentaa omatoimilomia huippuhintaan tai valita valmiista valikoistamme urheiluelämyksiä suomalaisten suosikkilajeista, parhaat hiihtokeskukset niin Alpeilta kuin maailmalta, huipputason risteilyt Välimerellä, Karibialla tai vaikkapa Norjan vuonoilla. Meiltä löytyy lisäksi parhaat elämyspaikat kotimaan tapahtumissa ja Suomen parhaat matkailureitit, majoitukset ja aktiviteetit.
Elämys Ski & Active
Elämys Ski & Active
Image
Elämyksen juuret ovat Alpeilla, jonne yrityksen perustaja Pette Halme vei ensimmäiset asiakkaat jo 80-luvun lopulla. Elämys on sittemmin vienyt tuhansia laskettelun ja muiden ulkoilmalajien harrastajia maailman parhaisiin kohteisiin kuudelle eri mantereelle. Elämys Ski & Active järjestää matkoja parhaiden asiantuntijoiden johdolla sekä toteuttaa ryhmien laskettelumatkat yksilöllisesti räätälöiden.

Pääoppaana toimii edelleen itseoikeutetusti Suomen ensimmäinen auktorisoitu vuoristo-opas Pette Halme. Uuden joustavan varausjärjestelmän avulla asiakkaat voivat valita Flex-laskettelumatkansa kymmenien uusien kohteiden ja satojen majoitusvaihtoehtojen joukosta.
Elämys Sport
Elämys Sport
Image
Elämys Sport on urheilumatkustamisen moniosaaja, joka vie suomalaiset maailman upeimpiin urheiluelämyksiin. Sportin kattavasta lajitarjonnasta löytyy matkoja mm. olympialaisiin, Valioliigaan, Huuhkajien ja Susijengin matseihin, NBA:han, NHL:ään, F1:een ja eri lajien suurkisoihin. Yritysryhmille räätälöidään sporttielämyksiä asiakkaan toiveiden mukaan. Olemme vieneet ryhmiä mm. Superbowliin, formuloiden paddockille sekä tietysti jalkapallon eri sarjojen parhaille paikoille.

Elämyksen urheilun kivijalka on pitkä yhteistyösuhde Suomen suurimpien lajiliittojen kanssa sekä matkatiimi, joka on erikoistunut toteuttamaan matkoja suurille ja pienille urheilun merkeissä matkustaville ryhmille kaikkialla maailmassa. Elämys vastaa muun muassa olympiajoukkueen ja lukuisien muiden huippu-urheilijoiden matkajärjestelyistä. Yhteistyön avulla Elämys tarjoaa laadukkaat ja tehokkaat matkapalvelut sekä liitolle että yhteistyökumppaneille ja ennen kaikkea parhaat paikat ja palvelut kaikille sporttifaneille ympäri Suomea.
Elämys DMC
Elämys DMC
Image
Elämys DMC on Elämyksen incoming-matkailun asiantuntijayksikkö, joka tuottaa suomalaisia elämyksiä kansainvälisille vieraille. DMC:n tapahtuma- ja matka-asiantuntijat rakentavat kansainvälisiä kongresseja ja seminaareja, vievät yritysvieraita unohtumattomien suomalaisten elämysten pariin sekä rakentavat kuluttajille elämystuotteita yhdessä paikallisten matkailutoimijoiden kanssa.

Palveluihin kuuluu niin suurten ja pienten tapahtumien ja elämysten tuottaminen kuin lentojen, kuljetusten ja majoituksen järjestelyt sekä oheisohjelmien räätälöinti. Elämys DMC:n asiakkaita ovat kansainväliset yritykset ja matkailualan toimijat, jotka tarvitsevat palveluita Suomessa sekä suomalaiset yritykset ja organisaatiot, jotka järjestävät kansainvälisille vieraille kongresseja, seminaareja tai elämyksiä ympäri Suomea.
Elämys Cruises
Elämys Cruises
Image
Elämys Cruises on suomalainen kansainvälisten risteilyjen asiantuntija ja useiden risteilyvarustamoiden pääyhteistyökumppani Suomessa. Elämyksen hyllyltä löytyvät täyden palvelun risteilyt niin Välimerelle, Karibialle kuin Etelämantereellekin sekä Suomen parhaat asiantuntijat opastamaan valinnoissa. Elämys Cruises tekee risteilyjen varaamisesta sujuvaa käyttäjäystävällisellä online-varausjärjestelmällä sekä asiantuntevalla asiakaspalvelulla.

Elämys Cruises tarjoaa kaikkien merkittävien kansainvälisten risteilyvarustamoiden sekä valikoitujen jokiristeilyvarustamoiden matkoja ja välittää risteilyjä myös muille suomalaisille matkatoimistoille. Elämys Cruises on Royal Caribbean International, Celebrity Cruises ja Azamara -varustamoiden päämyyntiedustaja Suomessa.
Elämys Holidays
Elämys Holidays
Image
Elämys Holidays palvelussa suunnittelet omatoimisen ranta- tai kaupunkiloman toiveidesi mukaan. Voit valita haluamasi lennot ja majoituksen haluamassasi kohteessa, sekä lisätä varaukseen myös lentokenttäkuljetukset. Elämys Holidaysin matkahaku hakee lennot, majoitukset ja palvelut kymmenistä tuhansista lähteistä ja esittää ne sinulle toivomassasi järjestyksessä.

Huipputehokas hakukone ja varauksen automatiikka takaavat sinulle aina edulliset hinnat. Elämys Holidays on 100 % suomalainen matkanjärjestäjä, joka kuuluu Elämys Group konserniin. Kokenut henkilökuntamme palvelee sinua suomen kielellä, mikäli sinulle herää kysymyksiä matkastasi tai haluat apua varauksen teossa.
Matka-Agentit
Matka-Agentit
Image
Matka-Agentit on arvostettu matkatoimisto, joka liittyi Elämyksen perheeseen kesäkuussa 2020. Agenttien osaavan ja kokeneen henkilökunnan räätälöimiin tuotteisiin kuuluu mm. kiertomatkat, teemamatkat, kaupunkilomat, rantalomat, kotimaan matkat sekä esteettömät matkat. Mukaan mahtuu niin omatoimimatkoja kuin erilaisia opastettuja hoito- ja kuntoutusmatkoja ja opastettuja esteettömiä vapaa-ajanmatkoja. Yksittäisten matkustajien lisäksi Agentit palvelee kaiken kokoisia ryhmiä, minne vain, milloin vain.

Agenttien erityisosaamista ovat huippusuositut teemamatkat, jotka vievät tutustumaan mitä erilaisimpiin elämyksiin mm. kulttuurin, luonnon ja kulinarismin saralla sekä esteetön matkustus, jonka ohjelmistossa on kohteita ja hotelleja, joissa liikuntarajoitteisten matkailijoiden erityistarpeet on huomioitu. Ammattitaidolla ja luotettavasti hoidetaan yhdistysten, kaikenlaisten ja kaikenkokoisten ryhmien matkajärjestelyt ja elämykset alusta loppuun!
OK-Matkat
OK-Matkat
Image
Vuonna 1982 perustettu OK-Matkat tunnetaan korkealaatuisesta matkatuotannostaan ja sen ohjelmallisten kaupunkimatkojen kohdevalikoima on Suomen laajin. OK-Matkalla on aina paljon mielenkiintoista ohjelmaa ja kohteessa asiakasta palvelevat suomenkieliset oppaat. Ammattitaitoinen tiimimme tuntee hyvin eri matkakohteet ja tarjoaa henkilökohtaista asiakaspalvelua suurella sydämellä.

Yrityksen palveluihin kuuluvat myös keskeisesti ryhmämatkat, joiden kohdevalikoima kattaa koko maailman ja teemojen määrä on loputon. Yrityksen 40 vuoden kokemus ja osaaminen matkailualalta sai uutta vauhtia lokakuussa 2020, kun yritys liittyi osaksi dynaamista Elämys Groupia. Yhdessä olemme vahvempia ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin.
Elämys Suomi
Elämys Suomi
Image
Elämys Suomi yhdistää aktiviteetit, majoitukset ja valmiit reitit sekä laskee autoloman aikataulun. Elämys Suomi on Euroopan tasolla ainutlaatuinen digitaalinen palvelu, josta löytyy laajasti Suomen aktiviteetit, majoitukset sekä valmiiksi rakennettuja reittejä – kaikki reaaliajassa varattavissa.

Palvelussa käyttäjä voi itse suunnitella haluamansa matkakokonaisuuden yhdistellen kiinnostavia aktiviteetteja sekä sopivia majoituspalveluita. Palvelu laskee välimatkat ja liikkumiseen kulutetun ajan automaattisesti, joten loman suunnittelu eri puolille Suomea on helppoa ja yksinkertaista. Varauksen teon jälkeen käyttäjä saa vahvistetut varaukset majoituksiin ja aktiviteetteihin.
Elämys Tech
Elämys Tech
Image
Elämys Tech on matkailuteknologian asiantuntijayhtiö, joka auttaa matkailualan toimijoita palveluiden digitalisoinnissa sekä kouluttaa ja konsultoi toimijoita matkailualan teknisissä järjestelmissä. Techin asiakkailleen tarjoamaan teknologiaportfolioon kuuluvat mm. Elämyksen reittisuunnittelutyökalu Koko Travel Planner sekä Tripadvisorin omistama ohjelmapalvelujen digitaalinen alusta Bokun.

Elämys Techin asiakkaisiin kuuluu mm. matkailun alueorganisaatioita, joille Elämys rakentaa työkaluja alueellisten palveluntarjoajien tuotteiden jakeluun sekä yksittäisiä palveluntuottajia majoitusliikkeistä ohjelmapalvelutarjoajiin, jotka haluavat digitalisoida tuotteensa paremmin kuluttajien saataville. Elämys Techiä johtaa matkailuteknologian pitkän linjan osaaja ja Elämyksen CTO Jari Auranen.

Kiinnostuitko?

Tilaa Elämys Groupin uutiskirje


    Jaa sivu