Elämys Ski & Active

Elämyksen juuret ovat Alpeilla, jonne yrityksen perustaja Pette Halme vei ensimmäiset asiakkaat jo 80-luvun lopulla. Elämys on sittemmin vienyt tuhansia laskettelun ja muiden ulkoilmalajien harrastajia maailman parhaisiin kohteisiin kuudelle eri mantereelle.

Elämys Ski & Active järjestää matkoja parhaiden asiantuntijoiden johdolla sekä toteuttaa ryhmien laskettelumatkat yksilöllisesti räätälöiden. Pääoppaana toimii edelleen itseoikeutetusti Suomen ensimmäinen auktorisoitu vuoristo-opas Pette Halme.

Kaudella 2021-2022 asiakkaat voivat valita laskettelumatkansa kymmenien uusien kohteiden joukosta uuden joustavan varausjärjestelmän kautta.

Tutustu sivustoonwww.elamysski.com
Elämys Sport
Elämys Sport on urheilumatkustamisen moniosaaja, joka vie suomalaiset maailman upeimpiin urheiluelämyksiin sekä vastaa urheilijoiden matkustamisesta lajiliittojen ja seurojen kumppanina.
 
Sportin kattavasta lajitarjonnasta löytyy matkoja mm. olympialaisiin, Valioliigaan, Huuhkajien maaotteluihin, NBA:han, NHL:ään F1:een ja eri lajien suurkisoihin. Yritysryhmille räätälöidään todellisia unohtumattomia elämyksiä asiakkaan toiveiden mukaan. Olemme vieneet ryhmiä mm. Superbowliin, Lauri Markkasen NBA-peleihin, formuloiden paddockille, rallin VIP-paikoille sekä tietysti jalkapallon eri sarjojen parhaille paikoille.
 
Elämyksen urheilun kivijalka on pitkä yhteistyösuhde Suomen suurimpien lajiliittojen kanssa sekä matkatiimi, joka on erikoistunut toteuttamaan matkoja suurille ja pienille urheilun merkeissä matkustaville ryhmille kaikkialla maailmassa. 
 
Tänä päivänä Elämys vastaa mm. Suomen ja Irlannin Olympiajoukkueen, Huuhkajien, Susijengin ja lukuisien muiden huippu-urheilijoiden matkajärjestelyistä. Yhteistyön avulla Elämys tarjoaa laadukkaat ja tehokkaat matkapalvelut sekä liitolle että yhteistyökumppaneille ja ennen kaikkea parhaat paikat ja palvelut kaikille sporttifaneille ympäri Suomea.
Tutustu sivustoonwww.elamyssport.com
Elämys DMC on Elämyksen incoming-matkailun asiantuntijayksikkö, joka tuottaa suomalaisia elämyksiä kansainvälisille vieraille.

DMC:n tapahtuma- ja matka-asiantuntijat rakentavat kansainvälisiä kongresseja ja seminaareja, vievät yritysvieraita unohtumattomien suomalaisten elämysten pariin sekä rakentavat kuluttajille elämystuotteita yhdessä paikallisten matkailutoimijoiden kanssa.

Palveluihin kuuluu niin suurten ja pienten tapahtumien ja elämysten tuottaminen kuin lentojen, kuljetusten ja majoituksen järjestelyt sekä oheisohjelmien räätälöinti.

Elämys DMC:n asiakkaita ovat kansainväliset yritykset ja matkailualan toimijat, jotka tarvitsevat palveluita Suomessa sekä suomalaiset yritykset ja organisaatiot, jotka järjestävät kansainvälisille vieraille kongresseja, seminaareja tai elämyksiä ympäri Suomea.
Tutustu sivustoonwww.elamysdmc.com
Elämysmatkat logo
Elämysmatkat

Elämys Group palveli pitkään kaikkia asiakkaita yrityksistä kuluttajiin ja sportista lasketteluun Elämysmatkat-nimellä. Palveluvalikoima on nyt laajentunut usean alabrändin alle, mutta Elämysmatkat-verkkosivu kokoaa jatkossa kaikki Elämyksen tarjoamat palvelut yhteen.

Uudistettu elamysmatkat.com -sivu julkaistaan syksyllä 2021. Tämän hetken elämysmatkatarjontaan voit siihen asti tutustua vanhalla tutulla sivustolla.

Tutustu sivustoonwww.elamysmatkat.com
Elämys Cruises on suomalainen kansainvälisten risteilyjen asiantuntija ja useiden risteilyvarustamoiden pääyhteistyökumppani Suomessa. Elämyksen hyllyltä löytyvät täyden palvelun risteilyt niin Välimerelle, Karibialle kuin Etelämantereellekin sekä Suomen parhaat asiantuntijat opastamaan valinnoissa.

Elämys Cruises tekee risteilyjen varaamisesta sujuvaa panostamalla käyttäjäystävälliseen online-varausjärjestelmään sekä osaavaan ja asiantuntevaan asiakaspalveluun. Elämyksen risteilyasiantuntijat Petri “RisteilyÄssä” Sirén ja Mari Suihko ovat keränneet alan kokemusta yli sadalta kansainväliseltä risteilyltä ja 50 eri laivalta sekä vastanneet Royal Caribbean -konsernin Suomen ja Baltian risteilymyynnistä vuodesta 2009 lähtien.

Elämys Cruises tekee yhteistyötä kaikkien merkittävien kansainvälisten risteilyvarustamoiden sekä valikoitujen jokiristeilyvarustamoiden kanssa ja välittää risteilyjä myös muille suomalaisille matkatoimistoille. ElämysCruises on Royal Caribbean International, Celebrity Cruises ja Azamara -varustamoiden päämyyntiedustaja Suomessa.
Tutustu sivustoonwww.elamyscruises.com
Matka-Agentit
Matka-Agentit on kahdenkymmenen vuoden ajan toiminut arvostettu matkanjärjestäjä, joka liittyi Elämyksen perheeseen kesäkuussa 2020. Agenttien osaavan ja kokeneen henkilökunnan räätälöimiin tuotteisiin kuuluu mm. kiertomatkat, teemamatkat, kaupunkilomat, rantalomat, kotimaan matkat sekä esteettömät matkat.

Agenttien erityisosaamista ovat huippusuositut teemamatkat, jotka vievät tutustumaan mitä erilaisimpiin elämyksiin mm. kulttuurin, luonnon ja kulinarismin saralla sekä esteetön matkustus, jonka ohjelmistossa on kohteita ja hotelleja, joissa liikuntarajoitteisten matkailijoiden erityistarpeet on huomioitu. Mukaan mahtuu niin omatoimimatkoja kuin erilaisia opastettuja hoito- ja kuntoutusmatkoja ja opastettuja esteettömiä vapaa-ajanmatkoja.

Yksittäisten matkustajien lisäksi Agentit palvelee kaiken kokoisia ryhmiä, minne vain, milloin vain. Ammattitaidolla ja luotettavasti hoidetaan yhdistysten, kaikenlaisten ja kaikenkokoisten ryhmien matkajärjestelyt ja elämykset alusta loppuun!
Tutustu sivustoonwww.matka-agentit.fi
Menestys on uusi suomalainen liikematkatoimisto, joka tarjoaa kaikki liikematkustamisen palvelut sekä laajan kattauksen muita yritysten matka- ja tapahtumapalveluita saman katon alta. Menestys on ensimmäinen suomalainen toimija, joka tarjoaa kaikki samat matkustushallinnon palvelut, kun alaa hallitsevat amerikkalaiset liikematkatoimistot.

Menestyksen palveluiden ydin on asiantunteva liikematkatiimi, joka ratkaisee asiakkaan ongelmat kaikkina vuorokaudenaikoina. Henkilökohtaisen palvelun lisäksi Menestys tarjoaa alan moderneimman varausjärjestelmän, jonka kautta asiakas voi helposti ja kustannustehokkaasti varata matkapalvelut itse sekä seurata ja hallinnoida organisaation matkustusta ja kuluja.

Menestyksen tapahtuma-asiantuntijat räätälöivät korkeatasoisia ryhmämatkoja ja tapahtumia johtoryhmille, asiakkaille ja muille sidosryhmille.
Menestyksen palvelut on suunnattu erityisesti yrityksille, jotka arvostavat asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua sekä vaativat toimivan ja modernin järjestelmän liikematkojen hallinnointiin sekä matkojen itsevaraamiseen.
Tutustu sivustoonwww.menestystravel.fi
Elämys Tech logo
Elämys Tech
Elämys Tech on matkailuteknologian asiantuntijayhtiö, joka auttaa matkailualan toimijoita palveluiden digitalisoinnissa sekä kouluttaa ja konsultoi toimijoita matkailualan teknisissä järjestelmissä.

Elämys Techin asiakkaisiin kuuluu mm. matkailun alueorganisaatioita, joille Elämys rakentaa työkaluja alueellisten palveluntarjoajien tuotteiden jakeluun sekä yksittäisiä palveluntuottajia majoitusliikkeistä ohjelmapalvelutarjoajiin, jotka haluavat digitalisoida tuotteensa paremmin kuluttajien saataville.

Techin asiakkailleen tarjoamaan teknologiaportfolioon kuuluvat mm. Elämyksen reittisuunnittelutyökalu Koko Travel Planner sekä Tripadvisorin omistama ohjelmapalvelujen digitaalinen alusta Bokun.

Elämys Techiä johtaa matkailuteknologian pitkän linjan osaaja ja Elämyksen CTO Jari Auranen.

Vuonna 1982 perustettu OK-Matkat tunnetaan korkealaatuisesta matkatuotannostaan ja sen ohjelmallisten kaupunkimatkojen kohdevalikoima on Suomen laajin.

OK-Matkalla on aina paljon mielenkiintoista ohjelmaa ja kohteessa asiakasta palvelevat suomenkieliset oppaat. Ammattitaitoinen tiimimme tuntee hyvin eri matkakohteet ja tarjoaa henkilökohtaista asiakaspalvelua suurella sydämellä. Yrityksen palveluihin kuuluvat myös keskeisesti ryhmämatkat, joiden kohdevalikoima kattaa koko maailman ja teemojen määrä on loputon.

Yrityksen 30 vuoden kokemus ja osaaminen matkailualalta sai uutta vauhtia lokakuussa 2020, kun yritys liittyi osaksi dynaamista Elämys Groupia.Yhdessä olemme vahvempia ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin.

Tutustu sivustoonwww.okmatkat.fi

Uusi yhtiö Elämys Live on perustettu vastaamaan suomalaisten urheilu-, viihde- ja kulttuuritapahtumien kasvavaan ja monipuolistuvaan kysyntään. Kuluttajat odottavat tapahtumajärjestäjältä korkealaatuisia ja yksilöllisiä elämyksiä. Elämys Liven moderni varausalusta sekä laaja kokemus kansainvälisesti matkailu- ja tapahtuma-alalta tarjoavat tarpeisiin tulevaisuuden ratkaisut.

Elämys Live tarjoaa tapahtumajärjestäjille ammattitaitoisen myynti-, tuotanto- ja markkinointiorganisaation sekä mahdollisuuden paketoida matkapalvelut osaksi lippukokonaisuuksia. Elämys Liven varausjärjestelmä voidaan integroida suoraan tapahtumajärjestäjän omille sivuille lisäämään VIP-tuotteiden räätälöityä valikoimaa.

Ensimmäiset tapahtumakumppanuudet on jo solmittu – Elämys Live on salibandyn ja jääkiekon MM-kotikisojen virallinen hospitality-pakettien myyntikumppani ja lisää kumppanuuksia on tulossa!

Tutustu sivustoonwww.elamyslive.com

Elämys Suomi yhdistää aktiviteetit, majoitukset ja valmiit reitit sekä laskee autoloman aikataulun.

Elämys Suomi on Euroopan tasolla ainutlaatuinen digitaalinen palvelu, josta löytyy laajasti Suomen aktiviteetit, majoitukset sekä valmiiksi rakennettuja reittejä – kaikki reaaliajassa varattavissa.

Palvelussa käyttäjä voi itse suunnitella haluamansa matkakokonaisuuden yhdistellen kiinnostavia aktiviteetteja sekä sopivia majoituspalveluita. Palvelu laskee välimatkat ja liikkumiseen kulutetun ajan automaattisesti, joten loman suunnittelu eri puolille Suomea on helppoa ja yksinkertaista. Varauksen teon jälkeen käyttäjä saa vahvistetut varaukset majoituksiin ja aktiviteetteihin.

Tutustu sivustoonwww.elamyssuomi.com