Opas – Näin matkustat Pariisin 2024 kesäolympialaisiin!

Pariisin olympialaiset 2024 – paluu Eurooppaan!

12 vuoden tauon jälkeen olympialaiset tekevät paluun Eurooppaan ja 100 vuoden tauon jälkeen rakkauden pääkaupunkiin Pariisiin. 26. heinäkuuta - 11. elokuuta 2024 yli 200 maasta saapuvat urheilijat kilpailevat ikonisilla suorituspaikoilla Eiffel-tornista ja Versailles’n palatsille. Tule mukaan todistamaan historiaa ja osallistumaan maailman suurimpaan urheilutapahtumaan. Tässä oppaassa on käytännön vinkkejä, miten pääset osaksi maailman suurinta urheilujuhlaa:

Suunnittele matkasi ja tutustu ohjelmaan.

Matka vuoden päästä Pariisiin saattaa tuntua kaukaiselta, mutta olympialaisten ollessa kyseessä aikaa ei ole tuhlattavaksi. Olympialaiset on maailman suurin urheilutapahtuma, ja tämä näkyy myös matkojen ja majoituksen saatavuudessa ja hinnoittelussa. Tästä johtuen on hyvä olla ajoissa liikkeellä varmistaaksesi paikkasi haluamaasi olympiaelämykseen. Matkan suunnittelu alkaa kisaohjelmaan ja aikatauluun tutustumalla.

Tapahtumapaikkojen kartan löydät täältä ja aikataulut täältä.

Hanki liput ja varmista paikkasi haluttuun tapahtumaan

Lippujen ostaminen Pariisin 2024 olympialaisiin. Voit hankkia liput Pariisin olympialaisiin kahdella eri tavalla:

A) Normaalit liput arvonnan kautta (Arvonta päättynyt)

Olympialaisiin voit hankkia liput osallistumalla viralliseen lippuarvontaan kisajärjestäjän verkkosivulla.

Arvonnoissa voit osallistua haluamasi lajin lippujen osto-oikeuden arvontaan. Lippuarvonnat ovat päättyneet ja kaikki arvonnassa olleet liput on myyty loppuun, mutta lippuja voi tulla myyntiin jälleenmyyntialustalla. Huomioi, että liput tulee aina hankkia virallisen lippumyyjän myynti- tai jälleenmyyntikaupasta.

B) Hospitality-liput Elämys Groupin verkkokaupasta

Varma tapa hankkia liput ja varmistaa pääsysi olympialaisiin on hankkia Hospitality-Liput haluamaasi lajiin. Tällä tavalla vältät arvonnan ja voit suoraan ostaa lippusi haluamallesi päivälle ja lajiin.

Hospitality-tasoja on useita, ja hinta määräytyy sekä lajin, lippukategorian että hospitality-tason mukaan. Riippuen tasosta, lippuun kuuluu pääsy Clubhouse 24 -olympialoungeen Pariisin keskustassa (Off-venue hospitality) tai VIP-loungeen suorituspaikalla (On-site hospitality).

Hospitality-lippujen hinnat eivät ole aina merkittävästi korkeampia normaaleihin lippuihin verrattuna.

Esimerkkejä hospitality-lippujen hinnoista:

TENNIS
In The City -hospitalityliput legendaarisella Roland-Garroksella pelattavaan tennisturnaukseen 175 €
Lue lisää täältä >>

GOLF
In The City -hospitalityliput miesten golf-turnaukseen 150 €
Lue lisää täältä >>

BREAKDANCE
In The City -hospitalityliput 175 €
Lue lisää täältä >>

BEACH VOLLEY
In The City -hospitalityliput alkusarjaan Eiffel-tornin juurelle 275 €
Lue lisää täältä >>

KORIPALLO
In The City -hospitalityliput miesten koripallon finaaliotteluun 1495 €
Lue lisää täältä >>

Tutustu kaikkiin lajeihin ja paketteihin Elämys Groupin verkkokaupassa.

Varmista lennot ja hotellit

Nyt kun matkaohjelmasi on selvillä, ja olet varmistanut lippusi haluttuihin tapahtumiin, seuraava askel on huolehtia matkoista ja majoituksista Pariisissa. Kuten arvata saattaa, kaupunki on täynnä sekä urheilijoita että kisavieraita ja järjestäjiä, mikä aiheuttaa omia haasteita majoituksen löytämisessä. Myös tässä asiassa kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Kun olet varannut haluamasi liput, Elämys lähettää sinulle kyselylomakkeen, jolla voit ilmoittaa tarvitsemasi hotelli-, lento ja muut palvelut olympiamatkallesi. Elämyksen olympiatiimi lähettää sinulle räätälöidyn tarjouksen toiveidesi mukaan.

Elämyksen matkapaketeissa on mukana myös suomalaiset oppaat ja matkanjohtajat. Pariisissa remmissä on mukana muun muassa Kaj Kunnas.

Valmistaudu kisatunnelmaan!

Odota matkaasi hyvillä mielin ja turvallisesti kotimaisen matkanjärjestäjän hoitaessa kaikki matkaan liittyvät asiat puolestasi. Sinä voit keskittyä seuraamaan suomalaisten urheilijoiden suorituksia matkalla Pariisin 2024 olympialaisiin!

Image
Image

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Voit ottaa yhteyttä Elämyksen olympia-tiimiin oheisen lomakkeen kautta.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse olympicsfin@elamysgroup.com