Uusi suomalainen matkailun reittipalvelu avattu kesälomalaisille

Tiedote: 17.6.2021

Elämys Suomi yhdistää aktiviteetit, majoitukset ja valmiit reitit sekä laskee autoloman aikataulun.

Matkailuyhtiö Elämys Group on julkaissut palvelun kesälomareittien suunnitteluun. Elämys Suomi on Euroopan tasolla ainutlaatuinen digitaalinen palvelu, josta löytyy laajasti Suomen aktiviteetit, majoitukset sekä valmiiksi rakennettuja reittejä – kaikki reaaliajassa varattavissa. 

Palvelussa käyttäjä voi itse suunnitella haluamansa matkakokonaisuuden yhdistellen kiinnostavia aktiviteetteja sekä sopivia majoituspalveluita. Palvelu laskee välimatkat ja liikkumiseen kulutetun ajan automaattisesti, joten loman suunnittelu eri puolille Suomea on helppoa ja yksinkertaista. Varauksen teon jälkeen käyttäjä saa vahvistetut varaukset majoituksiin ja aktiviteetteihin. 

Epidemia nostanut kotimaisten matkailupalveluiden kysyntää – Elämys Suomi tarjoaa helpotusta sekä kesälomalaisille että yrittäjille  

Epidemia on muuttanut suomalaisten matkustamista ja lomalaiset suuntaavat kotimaan kohteisiin ja kuluttavat kotimaan elämyspalveluita. Elämyksen toimitusjohtaja Pasi Latva uskoo palveluiden keräämisen yhdelle alustalle hyödyttävän kaikkia osapuolia.  

”Suomi on täynnä mahtavia elämyksiä ja upeita paikkoja. Aikaisemmin matkailijoiden isona haasteena on ollut löytää palveluita ja yrittäjien haaste on ollut löytää ostava yleisö – tähän Elämys Suomi tarjoaa ratkaisun. Matkailija löytää yhdestä paikasta kaikki matkaan tarvittavat palvelut ja paikalliset palveluntarjoajat saavat tuotteensa paremmin ja laajemmin esille.”  

Elämys Suomi -Palvelun kehitystyö jatkuu ja kesän aikana on tulossa sekä yksittäisten majoitusten kauppapaikka että oma reittisuunnittelutyökalu. Aktiviteetteja lisätään viikoittain.

www.elamyssuomi.com

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Pasi Latva, toimitusjohtaja Elämys Group / pasi.latva@elamysgroup.com / 0400 700 328

Tuomas Luukkonen, liiketoimintajohtaja Elämys Suomi / tuomas.luukkonen@elamysgroup.com

www.elamysgroup.com / www.elamyssuomi.com / www.elamysdmc.com


Elämys Group (Milargo Ltd Oy) / Hämeentie 31, 0500 Helsinki

Elämys Suomen emoyhtiö Elämys Group on suomalainen uuden sukupolven matkailukonserni, joka palvelee kuluttaja- ja yritysasiakkaita usealla matkailun osa-alueella urheilu- ja aktiivimatkoista liikematkoihin ja tapahtumajärjestämiseen. Elämys Groupin brändejä ovat muun muassa Elämysmatkat, OK-Matkat, Matka-Agentit ja liikematkatoimisto Menestys.