Hae meille töihin! Parhaillaan etsimme Sports Account Manageria ja tapahtumatuottajaa!

Haemme jatkuvasti uusia lahjakkuuksia ja jo meritoituneita osaajia suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Ilmianna itsesi jos olet tulosta tekevä tapahtumamyyjä, näkemyksellinen konseptiguru, suvereeni account director tai kansainvälisen tason vastaava tuottaja.

Haluamme tavata ja tutustua sinuun. Kerromme samalla sinulle alan kiinnostavimmista kansainvälisistä projekteistamme sekä monipuolisesta, osaavasta ja iloisesta työyhteisöstämme. Samalla näet miksi tapahtuma- ja matkaosaamisen yhdistelmämme tekee meistä uniikin yrityksen Pohjoismaissa.

 


Haetaan: Sports Account Manager


Haemme asiakasvastuullista account manageria urheilutiimiimme. Elämys Group on usean merkittävän urheilujärjestön kumppani ja vastaamme merkittävästä osasta suomalaista urheilumatkustusta niin urheilijoiden, fanien kuin yhteistyökumppaneiden osalta.

Tehtäväsi on toimia kumppanijärjestöjemme asiakasvastuullisena yhteyshenkilönä ja vastata kumppanilajiemme tärkeimpien projektien b2b-matka- ja tapahtumamyynnistä.

Sinulta edellytämme:

 • Kokemusta ja näyttöjä b2b-asiakkuuksista ja myynnistä
 • Intohimoa ja kokemusta urheilun parista
 • Idearikkautta ja toimeenpanokykyä
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Kykyä ja halua olla hyvä tiimipelaaja ja työyhteisön jäsen

Lisätietoja positiosta: Toimitusjohtaja Jussi Viskari, jussi.viskari@elamysgroup.com, +358 40 5846 425

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ >>

 


Haetaan: Tapahtumatuottaja


Haemme tiimiimme asiantuntevaa tapahtumatuottajaa. Sinulla on kokemusta tapahtumien tuottamisesta yrityksille vastuullisessa positiossa. Ymmärrät tapahtuma-alaa ja haluat tehdä kansainvälisiä toteutuksia. Kansainvälinen tuotantokokemus lasketaan hyväksi.

Sinulta edellytämme:

 • Kokemusta ja näyttöjä tapahtumatuotannosta
 • Luontaista myyntiasennetta
 • Kykyä toimia paineen alla vaihtelevissa tilanteissa
 • Sujuvaa kirjoitustaitoa ja kykyä laittaa hyvät ideasi presentaatioon
 • Kykyä ja halua olla hyvä tiimipelaaja ja työyhteisön jäsen
 • Halua kehittyä yrityksen mukana

Lisätietoja positiosta: Myyntijohtaja Aarni Kotilainen, aarni.kotilainen@elamysgroup.com, +358 40 5929 404

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ >>

 


Haetaan: Harjoittelijoita tapahtuma- ja incoming -tiimiin


Oletko kiinnostunut tekemään elämyksellisiä tapahtumia? Oletko innokas, avoin ja halukas oppimaan? Onko sinulla jo kokemusta tapahtumista, VIP-hosting-palveluista tai incoming-palveluista?
Haemme innokkaita, positiivisia ja reippaita harjoittelijoita vahvistamaan tapahtumatiimiämme vuoden 2019 alusta alkaen 3-6 kk harjoitteluun. Harjoittelijana tehtäviisi kuuluu tukea B2B-tiimin matka- ja tapahtumatekijöitä, rakentaa omatoimisesti pienempiä elämyksiä sekä tukea incoming-tiimiämme. Aktiivisuutesi, kiinnostuksen kohteesi ja omaksumiskykysi määrittävät tarkemmin mihin tehtäviin ja projekteihin osallistut harjoittelun aikana. Olet opinnoissasi loppusuoralla ja sinulla on tahtoa ja määrätietoisuutta osoittaa kykysi elämysten tulevana ammattilaisena.
Soita meille!