Hae meille töihin!

Haemme jatkuvasti uusia lahjakkuuksia ja jo meritoituneita osaajia suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Ilmianna itsesi jos olet tulosta tekevä tapahtumamyyjä, näkemyksellinen konseptiguru, suvereeni account director tai kansainvälisen tason vastaava tuottaja.

Haluamme tavata ja tutustua sinuun. Kerromme samalla sinulle alan kiinnostavimmista kansainvälisistä projekteistamme sekä monipuolisesta, osaavasta ja iloisesta työyhteisöstämme. Samalla näet miksi tapahtuma- ja matkaosaamisen yhdistelmämme tekee meistä uniikin yrityksen Pohjoismaissa.


Haemme: Harjoittelija incoming-tiimiin


Oletko kiinnostunut tekemään elämyksiä ulkomaisille vieraille Suomessa? Oletko innokas, avoin ja halukas oppimaan? Onko sinulla jo kokemusta matkailusta, tapahtumista tai incoming-palveluista?

Tutustu Elämys Groupin toteutuksiin tarkemmin täältä >>

Haemme innokkaita, positiivisia ja reippaita harjoittelijoita vahvistamaan incoming-tiimiämme 6 kk harjoitteluun. Harjoittelijana tehtäviisi kuuluu tukea incoming-tiimin matka- ja tapahtumatekijöitä, rakentaa omatoimisesti pienempiä elämyksiä sekä hoitaa motivoituneesti myös avustavia tehtäviä.

Aktiivisuutesi, kiinnostuksen kohteesi, kielitaitosi ja omaksumiskykysi määrittävät tarkemmin mihin tehtäviin ja projekteihin osallistut harjoittelun aikana. Olet opinnoissasi loppusuoralla ja sinulla on tahtoa ja määrätietoisuutta osoittaa kykysi elämysten tulevana ammattilaisena. Puhut ja kirjoitat sujuvasti englantia, muu kielitaito eduksi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ >>

 

Löydät meidät myös Instagramista
Soita meille!