Hae meille töihin!

Haemme jatkuvasti uusia lahjakkuuksia ja jo meritoituneita osaajia suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Ilmianna itsesi jos olet tulosta tekevä tapahtumamyyjä, näkemyksellinen konseptiguru, suvereeni account director tai kansainvälisen tason vastaava tuottaja.

Haluamme tavata ja tutustua sinuun. Kerromme samalla sinulle alan kiinnostavimmista kansainvälisistä projekteistamme sekä monipuolisesta, osaavasta ja iloisesta työyhteisöstämme. Samalla näet miksi tapahtuma- ja matkaosaamisen yhdistelmämme tekee meistä uniikin yrityksen Pohjoismaissa.

 


Haetaan: Vastaava Elämystuottaja (B2B)


Haemme tiimiimme asiantuntevaa ja kokenutta matka- ja tapahtumatuottajaa. Sinulla on kokemusta vaativien projektien läpiviennistä matka- tai tapahtuma-alalla. Saat kiksisi viimeiseen asti hiotuista yksityiskohdista, useiden pallojen pitämisestä ilmassa yhtäaikaisesti, elämysten tuottamisesta ja asiakkaan odotusten yllättämisestä.
 
Tutustu tehtyihin toteutuksiin täältä ja kysy roolista lisää. Jos haluat hypätä mukaan elämystoimiston vastuulliseen positioon, toteuttaa kansainvälisiä elämyksiä yritysasiakkaille ja kehittyä Suomessa poikkeuksellista kasvua tekevässä yrityksessä, tämä on sinun paikkasi.

Sinulta edellytämme:

  • ​​kokemusta vaativien yritysasiakkaiden kanssa toimimisesta paineen alla
  • ​​matka- ja tapahtuma-alan kokemusta​​
  • hyviä kommunikaatiotaitoja ja sujuvaa kielitaitoa (suomi ja englanti)​​
  • sujuvaa kirjoitustaitoa ja kykyä tuoda ideasi esille paperilla
  • ​​ideointi- ja ratkaisukeskeisyyttä

Tarjoamme vastuullisen paikan Suomen nopeimmin kasvavassa matkailualan yrityksessä, huippujengin ympärillesi ja kokemustasi vastaavan palkkauksen.

 

Löydät meidät myös Instagramista
Soita meille!