Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE (päivitetty 22.5.2018)

Rekisterinpitäjä: Milargo Oy
Postiosoite: Vironkatu 3, 00170 Helsinki
Y-tunnus: 0945161-7

Rekisterin nimi: Elämys Group asiakas- ja markkinointirekisteri

Yhteyshenkilöt

Rekisterin yhteyshenkilö ja tietosuojavastaava:
Aarni Kotilainen
contact@elamysgroup.com
+358 400 182 749

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterissä ylläpidetään asiakkaiden yhteystietoja. Lisäksi tämän rekisterin mukaisten tietojen käsittelyn tarkoituksena on Elämys Groupin asiakassuhteiden hoitaminen, markkinointi sekä liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Rekisterissä olevia tietoja voidaan käsitellä ja käyttää Elämys Groupin sekä yhteistyökumppaneiden markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Elämys Groupin järjestämissä tapahtumissa

Rekisterissä ylläpidetään tapahtumaan osallistuvien yhteystietoja henkilötietolain mukaisesti, eikä tallennettuja tietoja käytetä suoramarkkinointiin ja markkinointitutkimuksiin, ellei osallistuja ole antanut siihen erikseen lupaa.

Rekisterin tietosisältö

Rekisterissä käsitellään tietoja seuraavista asiakkaista (jäljempänä yhdessä ”Asiakkaat” ja yksittäin ”Asiakas”) Henkilöt, jotka ovat tilanneet jotain Elämys Groupin tai Elämysmatkojen asiakasrekisterin perusteella tuotettavia palveluita, matkoja, tapahtumia tai sähköisiä uutiskirjeitä.

Rekisterissä voidaan käsitellä Asiakkaasta seuraavia voimassaolevia ja/tai päättyneitä tietoja. Asiointiin liittyvät henkilötiedot: etu- ja sukunimet, henkilötunnus, syntymäaika, sukupuoli, kieli, markkinoinnin esto, tieto kotona asuvien lasten syntymävuosista, asiakkuuden alkamis- ja voimassaoloaika, väestötietojärjestelmästä ja palveluntarjoajilta saadut kielto- ja päivitystiedot, postiosoite, kotikunta, maakoodi, matkapuhelin, markkinointilupa matkapuhelimeen, muu puhelinnumero, sähköpostiosoite, markkinointilupa sähköpostiin, tieto tilatuista uutiskirjeistä, asiakkaan verkkopalveluun syöttämät tiedot, palvelun käytön tuottamat tiedot, tiedot tallentuneesta ostoskorista ja tilaustiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja saadaan Asiakkaalta itseltään asiakassuhteen aikana puhelimitse, internetin kautta, sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla sekä palvelujen käytön kautta. Nimi-, osoite-, matkapuhelin- ja kuolintietojen päivityksiä voidaan saada myös päivityspalveluja tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä. Lisäksi tietoja voidaan saada yhteistyökumppaneilta.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Sähköisesti tallennetut tiedot säilytetään järjestelmissä, jotka on suojattu asianmukaisesti. Ainoastaan Elämys Groupin toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä, joiden toimenkuvaan se kuuluu, on oikeus käyttää asiakasrekisteriä ja ylläpitää sen tietoja. Kukin käyttäjä saa ylläpito- ja/tai selausoikeuden ainoastaan oman toimenkuvansa kannalta tarpeellisiin tietoihin. Tietojärjestelmä on suojattu ja sinne pääsevät vain nimetyt käyttäjät henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

Tarkastus- ja kielto-oikeus

Asiakas voi tarkastaa hänestä rekisteriin tallennetut tiedot kirjallisella, Asiakkaan allekirjoittamalla pyynnöllä, joka Asiakkaan tulee toimittaa Elämys Groupin toimistoon. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointiin ja markkinointitutkimuksiin.

Seuraamme verkkosivustomme käyttöä evästeillä. Alla on lisätietoa

  • evästeistä,
  • siitä, miten käytämme niitä; sekä
  • miten voit hallita niiden käyttöä.

Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä sivujamme.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun käyt verkkosivulla. Jokaisella myöhemmällä vierailukerrallasi ne lähetetään takaisin verkkosivullemme tai toiselle verkkosivulle, joka tunnistaa evästeen.

Evästeiden avulla pystymme mm. tunnistamaan laitteesi palatessasi sivulle, muistamaan mieltymyksesi ja valintasi, parantamaan käyttökokemustasi sekä mukauttamaan mainoksiamme sivuillamme sekä mahdollisissa muissa palveluissa.

Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org.

Sivustomme käyttämät evästeet

Käytämme sivustollamme erilaisia evästeitä. Evästeitä voidaan jaotella sekä niiden keston että käyttötarkoituksen mukaan.

Keston osalta käytämme sekä väliaikaisia että pysyviä evästeitä. Väliaikaiset evästeet säilyvät vain siihen saakka, kunnes suljet selaimesi. Käytämme myös pysyviä evästeitä, jotka säilyvät pidemmän, ennalta määrätyn ajan.

Käyttötarkoitussidonnaisista evästeistä löydät tietoa alempana.

Kolmannen osapuolen evästeet

Suorituskykyä mittaavat evästeemme keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esim. eniten käytetyt sivut, mahdolliset virheviestit). Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan nettisivujen toimivuutta.

Nettisivumme käyttää Google Analytics ja Sales Manago –evästeitä. Näiden evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella ja joihin tässä tapauksessa sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä ja Google Analyticsin käytöstä:

Google Analytics privacy overview

Opt out of Google Analytics tracking

Sivustomme käyttää myös Facebookin evästeitä. Näiden evästeiden keräämä tieto saatetaan siirtää ja tallentaa näiden toimijoiden palvelimille, jotka saattavat sijaita EU:n ulkopuolella.

 

Evästeiden hallinta ja poistaminen

Suurin osa verkkoselaimista hyväksyy evästeet, mutta voit yleensä muuttaa selaimen asetuksia ja estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista.

Jos haluat selaimesi estävän evästeiden käytön, määritä asetukset selaimesi valmistajan ohjeiden mukaisesti (yleensä joko Ohje-, Työkalut- tai Muokkaa-valikossa). Yksityiskohtaisempia ohjeita saat osoitteesta www.aboutcookies.org.

Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi. Evästeen tai evästeluokan käytöstä poistaminen ei vielä poista evästettä selaimestasi, vaan sinun on tehtävä se itse selaimesi kautta.