Elämys Group

Avoimet työpaikat

Haemme jatkuvasti uusia lahjakkuuksia ja jo meritoituneita osaajia suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Ilmianna itsesi jos olet tulosta tekevä tapahtumamyyjä, näkemyksellinen konseptiguru, suvereeni account director tai kansainvälisen tason vastaava tuottaja.

Haluamme tavata ja tutustua sinuun. Kerromme samalla sinulle alan kiinnostavimmista kansainvälisistä projekteistamme sekä monipuolisesta, osaavasta ja iloisesta työyhteisöstämme. Samalla näet miksi tapahtuma- ja matkaosaamisen yhdistelmämme tekee meistä uniikin yrityksen Pohjoismaissa.

Jätä avoin hakemus >>


Haetaan tuotanto- ja tapahtumakoordinaattoria

Elämys DMC ja Suomeen suuntautuva matkailu tarvitsee osaamistasi.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen tuotanto- ja tapahtumakoordinaattoria työstämään MICE-produktioita, eli yritysryhmiä/insentiivimatkoja sekä erilaisia tapahtuma- ja kongressituotantoja. Työhön kuuluu lisäksi DMC-tiimin avustaminen asiakaspalvelussa. Työsuhde on kokopäiväinen ja lähtökohtaisesti työskentely tapahtuu Helsingin toimitiloissamme Hämeentiellä.

Lue lisää ja hae >>


Haetaan matka-asiantuntijaa

Haemme Elämyksen liikematkayksikkö Menestykseen matkailun huippuosaajaa. Menestyksen asiakkaita ovat asiantuntijayritykset sekä suurimmat urheiluliitot ympäri Suomea. Missiomme on tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua sekä kaikki tarpeelliset online-työkalut menestyksekkääseen liikematkustamiseen.  

Tehtäväsi on vastata liikematka-asiakkuuksista yhdessä tiimin jäsenenä.
Katso tarkemmat vaatimukset, kysy lisää ja hae liikematka-alan innovatiivisimman toimijan riveihin! 

Lue lisää ja hae >>

Haetaan teknistä matkailupalveluiden tuottajaa

Olemme Elämyksellä investoineet voimakkaasti tulevaisuuden kasvuun. Kasvun mahdollistamiseksi olemme ottaneet käyttöön uuden nykyaikaisen varaus- ja myyntialustan. Elämyksen eri yksiköt tuottavat upeita matkailuelämyksiä koko matkailun laajalla rintamalla. Matkailukysynnän kasvaessa ja toimintamme laajentuessa etsimme joukkoomme työtä pelkäämätöntä teknistä tuottajaa joka luo upeat elämykset myytäviksi myyntialustallemme. Työ vaatii tarkkuutta, sekä ymmärrystä matkailutuotteista, joten kokemus matkailualalta on työssä suureksi eduksi.

Lue lisää ja hae >>


Haetaan elämysasiantuntijaa VIP-myyntiin

Elämys Live on uusi VIP-elämysten myyntiorganisaatio, jonka tavoitteena on viedä elämysten etsijät Suomen kiinnostavimpien tapahtumien äärelle. Tarjoamme tapahtumajärjestäjille VIP-myyntiin ja -tuotantoihin liittyviä palveluita ja lisäksi mahdollistamme ainutlaatuisen tavan paketoida VIP-lippujen lisäksi erilaisia matkapalveluita elämyskokonaisuuteen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön elämysten parissa työsuhde-etuineen sekä eturivin paikan päästä osallistumaan VIP-elämysten ja VIP-palveluiden suunnitteluun, rakentamiseen ja kokemiseen kotimaisissa tapahtumissa.

Lue lisää ja hae >>


Haetaan reskontranhoitajaa (haku päättynyt)

Elämys on uuden sukupolven matkailukonserni, jonka ytimessä on Suomen parhaiden osaajien tarjoama huippupalvelu sekä uusimpien teknisten ratkaisujen tehokas hyödyntäminen.

Haemme kasvavaan taloustiimiin reskontranhoitajaa, jolla on kokemusta matkailualan talousasioiden hoitamisesta sekä halua olla mukana Suomen innovatiivisimmassa matkailuyhtiössä.


Haetaan risteilyasiantuntijaa (haku päättynyt)

Suomen nopeimmin kasvava risteilymatkatoimisto Elämys Cruises etsii joukkoonsa uutta risteilyasiantuntijaa. Elämys Cruises on osa Suomen dynaamisinta, uuden sukupolven matkanjärjestäjäkonsernia, Elämys Groupia.

Ovatko kansainväliset risteilyt lähellä sydäntäsi? Tunnistatko eri varustamoiden väliset erot ja tiedätkö mitä laivaa suositella erilaisille asiakkaille? Oletko jo myynyt menestyksekkäästi risteilyjä asiakkaillesi? Onko tyytyväinen asiakas myös sinulle tärkein tekijä työssäsi? Jos vastasit myöntävästi edellä oleviin kysymyksiin voit olla etsimämme henkilö.