Elämys Group

Avoimet työpaikat

Haemme jatkuvasti uusia lahjakkuuksia ja jo meritoituneita osaajia suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Ilmianna itsesi jos olet tulosta tekevä tapahtumamyyjä, näkemyksellinen konseptiguru, suvereeni account director tai muu matkailualan huippuosaaja.

Haluamme tavata ja tutustua sinuun. Kerromme samalla sinulle alan kiinnostavimmista kansainvälisistä projekteistamme sekä monipuolisesta, osaavasta ja iloisesta työyhteisöstämme. Samalla näet miksi tapahtuma- ja matkaosaamisen yhdistelmämme tekee meistä uniikin yrityksen pohjoismaissa.

Jätä avoin hakemus >>


Haetaan matka-asiantuntijaa

Haemme Elämyksen liikematkayksikkö Menestykseen matkailun huippuosaajaa. Menestyksen asiakkaita ovat asiantuntijayritykset sekä suurimmat urheiluliitot ympäri Suomea. Missiomme on tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua sekä kaikki tarpeelliset online-työkalut menestyksekkääseen liikematkustamiseen. 

Tehtäväsi on vastata liikematka-asiakkuuksista yhdessä tiimin jäsenenä.
Katso tarkemmat vaatimukset, kysy lisää ja hae liikematka-alan innovatiivisimman toimijan riveihin!

Lue lisää ja hae täältä >>


Haetaan tuotanto-/myyntiassistenttia (haku päättynyt)

Elämys DMC keskittyy incoming-matkailuun ja tapahtuma-, kokous- ja kongressiproduktioihin (MICE) eri puolilla Suomea ja naapurimaita. DMC:n asiakkaita ovat pääasiassa ulkomaiset yritykset ja matkanjärjestäjät, lisäksi yhteistuotannoissa muiden Elämyksen tytäryhtiöiden kanssa palvelemme myös kotimaisia kuluttaja-asiakkaita.

Haetaan hiihto- ja aktiviteettimatkojen asiantuntijaa (haku päättynyt)

Haemme Elämyksen Ski & Activen toimintaan matkailun huippuosaajaa. Elämys Ski & Active (Elämysmatkat) on Suomen vanhin laskettelu-, aktiivi- ja urheilumatkojen järjestäjä jo yli 30 vuoden kokemuksella. Asiakkaitamme ovat erilaiset laskettelusta ja vauhdikkaista aktiviteeteistä kiinnostuneet harrastajat aloittelijasta kilpaurheilijaan, niin kuluttaja- kuin myös yritysasiakaskohderyhmissä.

Haetaan controlleria (haku päättynyt)

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme controlleria varmistamaan, että taloushallintomme prosessit kasvavat ja kehittyvät liiketoiminnan mukana.

Omaat vahvaa kokemusta taloushallinnon prosesseista ja olet työskennellyt erilaisissa organisaatioissa. Kokemus matkailualalta on ehdottomasti etu, mutta ei välttämättömyys.

Haetaan reskontranhoitajaa (haku päättynyt)

Elämys on uuden sukupolven matkailukonserni, jonka ytimessä on Suomen parhaiden osaajien tarjoama huippupalvelu sekä uusimpien teknisten ratkaisujen tehokas hyödyntäminen.

Haemme kasvavaan taloustiimiin reskontranhoitajaa, jolla on kokemusta matkailualan talousasioiden hoitamisesta sekä halua olla mukana Suomen innovatiivisimmassa matkailuyhtiössä.