Yritys

Opiskelijareissuista täyden palvelun matka- ja tapahtumatoimistoksi

 

Elämys Group on suomalainen elämysten toteuttaja. Järjestämme matkoja ja tapahtumia niin Suomessa kuin maailmallakin yli 30 vuoden kokemuksella.

 

Tarinamme sai alkunsa 80-luvulla, jolloin helsinkiläinen Pette Halme ryhtyi järjestämään laskettelureissuja Alpeille. Ensimmäisenä talvena matkalle lähtivät vain läheisimmät opiskelukaverit. Sittemmin matkustajamäärät kasvoivat, kun opiskelijat läheltä ja kaukaa tahtoivat Petten reissuille. Elämysmatkat oli syntynyt.

 

1990-luvulla Elämysmatkat kasvoi Suomen suurimmaksi opiskelijoiden ja nuorten laskettelumatkoja järjestäväksi matkatoimistoksi. Elämysmatkojen myötä Alpeille syntyi ensimmäinen suomalainen hiihtoyhteisö. Silloin opiskelijabudjetilla ja baaritöiden ohessa Verbierissä lasketteli moni nykyinen pankkiiri, lakimies ja yritysjohtaja. Uudelle vuosituhannelle tultaessa bussit vaihtuivat lentokoneisiin ja matkustajamäärät kasvoivat edelleen.

 

Vuonna 2010 tuli kapulanvaihdon aika: Pette Halme myi osake-enemmistön Jussi Viskarille. Toimitusjohtaja Viskari ja tapahtuma-alalta mukaan houkuteltu uusi yhtiökumppani Aarni Kotilainen ryhtyivät järjestämään ensin matkoja ja myöhemmin tapahtumia yritysasiakkaille.

 

Urheilumatkat ja -tapahtumat aloitettiin muutamaa vuotta myöhemmin yhtä jalkaa Susijengi-huuman kanssa. Sittemmin Elämysmatkojen kumppanitalliin on liittynyt toistakymmentä suomalaista urheilujärjestöä Olympiakomiteaa myöten.

 

Nykyään yritys palvelee yritysasiakkaita ja ulkomaisia asiakkaita nimellä Elämys Group. Laskettelu- ja urheilumatkailijat tuntevat yrityksen edelleen Elämysmatkoina. Vuodesta 2010 yrityksen liikevaihto on jo yli kymmenkertaistunut, ja nykyään Helsingin Vallilan toimistolla työskentelee lähes kolmekymmentä henkeä.

 

Matkailu mullistuu tänä vuonna markkinan ja asiakkaiden tarpeiden muuttuessa. Halu kokea, nähdä ja matkustaa yhdistävät myös tulevaisuudessa ihmisiä kaikkialla maailmassa. Elämys Group kehittyy ja laajenee uusille matkailun saroille ja valmistautuu palvelemaan yhä kattavammin matkailun rajoitteiden väistyessä. Lue tuoreet yrityskauppauutisemme täältä.

 

Puh. +358 40 645 7964 | contact@elamysgroup.com | Jätä tarjouspyyntö

Soita meille!