Uusi risteilymatkatoimisto, Elämys Cruises, Suomen markkinoille

Matkailuyhtiö Elämys Group on avannut uuden liiketoimintayksikön, Elämys Cruisesin. Kansainvälisiin risteilyihin keskittynyt Elämys Cruises on Royal Caribbean Group -risteilyvarustamoiden päämyyntiedustaja Suomessa ja laajentaa entisestään Elämyksen matkailupalveluiden tarjontaa. Elämyksen risteilyasiantuntijana ja risteilyiden liiketoimintajohtajana toimii alan konkari Petri Sirén.

Kansainväliset risteilyt olivat vielä viime vuonna matkailualan nopeimmin kasvava osa-alue. Elämyksellä on vahva usko siihen, että koronarokotteiden myötä risteilyliiketoiminta palaa kasvu-uralle nopeasti. Risteilyasiantuntija Petri Sirén uskoo, että rokotteiden myötä suomalaiset lähtevät innolla risteilyille ja että vuoden 2020 aikana on syntynyt patoutunutta kysyntää.

”Suomessa on todella paljon risteilyiden kanta-asiakkaita, jotka vain odottavat, että rajat aukeavat ja lähtevät sitten risteillen kiertomatkalle. Tunnen jopa muutaman innokkaan risteilyfanin, jotka kävivät loppusyksystä viikon risteilyllä Itämerellä ilman, että risteilyltä oli pääsyä yhteenkään satamaan. He vain nauttivat gourmet-ravintoloiden makuelämyksistä, loisteliaasta palvelusta ja huippuluokan viihdeohjelmasta.”

Elämys Cruises panostaa uuden sukupolven nettivaraamoon, jossa lomaristeilyjen varaaminen on tehty helpoksi ja mukavaksi vaikka kännykällä.

”Tuhansista ja taas tuhansista risteilyvaihtoehdoista voi itse selailemalla löytää oman suosikin ja parhaan tarjouksen. Elämys Cruisesilla on päämyyntiedustajana risteilytarjouksia, joita ei voi muualta löytää. Online-palveluiden lisäksi annamme aina laajan asiantuntemuksemme asiakkaidemme sekä jälleenmyyjiemme käyttöön”, Sirén kertoo.

Turvallinen vapaa-ajan matkustamisen muoto

Risteilytuotetta on koronavuoden aikana muokattu entistä turvallisempaan suuntaan. Risteilyt ovat käytännössä ainoa matkailutuote, jossa matkustajien terveysturvallisuus on täysin kontrolloitavissa ja tiukat rajoitteet ja testaukset voimassa alusta loppuun asti.

Laivoilla mm. desinfioidaan yleiset WC-tilat ja hissit 20 min välein ympäri vuorokauden ja buffetravintolassa seisoo henkilökunnan edustaja jokaisen noutopisteen kohdalla annostelemassa ruokaa asiakkaille. Tiukkojen turvatoimien ansiosta risteilyjä on tehty mm. Välimerellä elokuusta 2020 lähtien viikoittain ilman tartuntoja.

Lisätietoja 

Petri Sirén, liiketoimintajohtaja, Elämys Cruises Oy / petri.siren@elamysgroup.com / 040 840 8409 

www.elamyscruises.com