Elämys Group ja Paralympiakomitea yhteistyöhön

Suomen Paralympiakomitea valitsi Elämys Groupin vastaamaan huippu-urheilijoiden ja fanien matkustuspalveluista.

Suomen Paralympiakomitea ja matka- ja tapahtumayritys Elämys Group ovat sopineet yhteistyöstä paralympiaurheilijoiden, Suomen Paralympiakomitean sidosryhmien sekä paraurheilufanien matka- ja tapahtumapalveluiden kehittämiseksi. Ensimmäinen yhteistyöhön liittyvä hanke on PyeongChang 2018 talviparalympialaiset, jotka järjestetään Etelä-Koreassa 9.-18. maaliskuuta. Elämys Group vastaa Suomen joukkueen sekä fanien matkajärjestelyistä kisoihin.

Yhteistyön tavoite on kehittää monipuolisesti paralympiaurheilijoiden matkustuspalveluja, joilla osaltaan taataan maailmanluokan harjoittelu- ja kilpailuolosuhteet. Elämys Groupin urheilumatkustukseen erikoistunut tiimi vastaa keskitetysti Paralympiakomitean matkustustarpeista ja tapahtuma- ja kuluttajapalvelutiimi vastaavat tapahtuma- ja oheispalveluista matkojen yhteydessä. Tavoitteena on taata urheilijoille sujuvin mahdollinen matkustus, joka huomio myös yksilölliset eritystarpeet ja -vaatimukset.

On hienoa saada Elämys Groupin osaaminen ja kokemus palvelemaan suomalaista Paralympiaurheilua. Näen PyeongChangin yhteistyön liikkeelle lähtönä yhteiselle matkalle. Paralympialaiset ovat sekä upea urheilutapahtuma että vetovoimainen yleisömagneetti. Yhteistyön ansiosta tulevaisuudessa Paralympialaisissa nähdään yhä useampia sinivalkoisia faneja kannustamassa huippujamme menestykseen, kommentoi Tero Kuorikoski, Suomen Paralympiakomitean pääsihteeri

Elämys Groupin toimitusjohtaja Jussi Viskari näkee yhteistyön aloituksen yhtenä askeleena pitkässä kehityskaaressa:

“Paraurheilu on ansaitussa nosteessa maailmanlaajuisesti. Myös Suomessa paraurheilu on menestynyt upeasti kilpailussa urheilua kuluttavan yleisön ja yhteistyökumppaneiden huomiosta. Paraurheilijan nimeäminen Vuoden Urheilijaksi 2016 ja Toyotan juuri julkaisema peräti kahdeksan vuoden kansainvälinen yhteistyösopimus ovat tästä konkreettisia esimerkkejä. Olemme ylpeitä, että pääsemme antamaan oman panoksemme paraurheilun puolesta.”


KATSO PARALYMPIALAISTEN MATKAPAKETIT >>


Yhteystiedot

Tero Kuorikoski, pääsihteeri, Suomen Paralympiakomitea
tero.kuorikoski@paralympia.fi / 0400 242 009

Jussi Viskari, toimitusjohtaja, Elämys Group
jussi.viskari@elamysgroup / 040 584 6425

 

Elämys Group on matka- ja tapahtumayritys, joka tekee elämyksiä suomalaisille. Yritys palvelee Elämysmatkat-nimellä kuluttaja-asiakkaita urheilu- ja aktiivimatkojen saralla pian 30 vuoden kokemuksella. Yritys palvelee b2b- ja yhteisöasiakkaita nimellä Elämys Group. Se suunnittelee ja toteuttaa tapahtumia ja vaativia matkajärjestelyjä kaikkialla maailmassa. Suomalaisesta urheiluyhteisöstä Elämys Group palvelee mm. Olympia- ja Paralympiakomiteaa, Hiihtoliittoa, Koripalloliittoa ja Voimisteluliittoa näiden matka- ja tapahtumatarpeissa.

Soita meille!