Ski Sport Finland yhteistyöhön Elämys Groupin kanssa

Ski Sport Finland ry. ja matka- ja tapahtumayritys Elämys Group (Milargo Ltd Oy) ovat sopineet yhteistyöstä koskien Ski Sport Finlandin urheilijoiden matkustuspalveluja sekä arvokilpailujen fani- ja sidosryhmäpalveluja. Elämys Groupin muita merkittäviä kumppaneita ovat muun muassa Olympiakomitea ja Hiihtoliitto.

Ski Sport Finland ja Elämys Group tavoittelevat alkaneella yhteistyöllä entistä laadukkaampaa tukea huippu-urheilijoille harjoitus- ja kilpailumatkustuksessa sekä kattavampaa matka- ja oheispalvelua eri sidosryhmille. Elämys Group on erikoistunut urheilumatkustukseen sekä fani- ja kumppanipalvelujen suunnitteluun ja toteutukseen.

Yhteistyökumppanit ja fanit kutsutaan mukaan joukkueiden matkaan

Uuden yhteistyösopimuksen myötä alppihiihtohteisölle tarjotaan entistä enemmän ja parempia mahdollisuuksia olla mukana urheilijoiden kauden tärkeimmissä hetkissä – arvokisoissa, ja kotimaan kisoissa. Ski Sport Finland ja Elämys Group ovat suunnitelleet yhdessä kisamatkoja ja sisältöjä, jotka ovat tarjolla faneille, kumppaneille, seuroille ja sidosryhmille kustannustehokkaasti ja helposti – tavoite on madaltaa kynnystä lähteä kokemaan urheiluelämyksiä ja kannustamaan Suomen huippuja paikan päälle. Suomessa toimii noin 50 alppi- ja freestylehiihtoseuraa, joiden jäsenille pyritään tarjoamaan entistä sujuvampaa matkustusta.

Suomen tehokkain urheilumatkatiimi ja tiivis yhteistyö liiton kanssa

Elämys Groupin urheilumatkustustiimi on Suomen ainoa urheiluryhmien matkustukseen erikoistunut matkatoimistotiimi. Ski Sport Finlandin matkustuksesta vastaava asiakkuuspäällikkö Nunnu Kivikari uskoo, että Ski Sport Finlandin, Hiihtoliiton ja Olympiakomitean palvelemisessa samalla tiimillä on synergiaa:

Urheiluryhmien ja joukkueiden matkustuksen tarpeet ovat yksilöllisiä, mutta tietyt haasteet toistuvat lajista ja matkasta toiseen. Tiukat aikataulut, viime hetken muutokset ja nopeisiin tilanteisiin reagoiminen myös luovilla matkustusratkaisuilla ovat meille tuttuja. Elämys Groupin juuret ovat talviurheilussa, joten Ski Sport Finlandin talvilajit istuvat täydellisesti urheiluperheeseemme.

 

Ski Sport Finlandin joukkueille ja henkilöstölle varataan satoja lentomatkoja vuosittain. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu majoitus- ja autonvuokrauspalveluita sekä muita matkanjärjestelyihin liittyviä palveluntarpeita.

Alppi- ja Freestylehiihtäjien matkustaminen ja siihen liittyvä kokonaislogistiikka ympäri vuoden ja ympäri maailman on uskomaton palapeli, joka rakentuu vain vuosien kokemuksen tuomalla varmuudella. Joukkueen mukana kulkee mitä erikoisinta matkatavaraa omista porttikepeistä kuntopyöriin. Kaikki täytyy järjestellä huippu-urheilijoiden käyttöön ajallaan. Haluamme tukea alppi- ja freestylemaajoukkueiden harjoittelua ja kilpailuja huippulaadukkaasti ja maailman parhaalla tasolla. Tavoitteenamme on myös vastata alppihiihdon fanimatkojen kysyntään ja saada yhdessä lisää sinivalkoista väriä kansainvälisten kisatapahtumien katsomoihin, kertoo Nunnu Kivikari.

Kumppanuus tukee Ski Sport Finlandin strategiaa

Ski Sport Finlandin strategisena tavoitteena on olla kiinnostavin lajiliitto vuoteen 2021 mennessä. Kiinnostavuutta luodaan mm. tuotteistamalla tapahtumia ja luomalla elämyksellistä fanisisältöä. Yhteistyö Elämys Groupin kanssa tukee näitä strategisia tavoitteita. Ski Sport Finlandin ja Elämys Groupin yhteistyössä syntyy kisamatkapaketteja myös faneille, seuroille ja Ski Sport Finlandin kumppaneille. Ensimmäiset fanimatkapaketit ja kumppanipaketit Leville ja Kitzbüheliin ovat jo myynnissä Elämysmatkojen kuluttajakaupassa.


KATSO MATKAPAKETIT ALPPIHIIHTOTAPAHTUMIIN >>


Lisätietoja

Heikki Toivakka, puheenjohtaja Ski Sport Finland ry, puh. 044 021 3850, Heikki.toivakka@skisport.fi

Marko Mustonen, myynti & markkinointi Ski Sport Finland ry, puh. 040 518 4559, marko.mustonen@skisport.fi

Nunnu Kivikari, asiakasvastaava Elämys Group Oy, puh. 0400 70 1818, nunnu.kivikari@elamysgroup.com

Jussi Viskari, toimitusjohtaja Elämys Group Oy, puh. 040 584 6425, jussi.viskari@elamysgroup.com

 

Ski Sport Finland verkossa: www.skisport.fi

Elämys Group verkossa: www.elamysgroup.com

Elämysmatkat verkossa: www.elamysmatkat.com

 


Ski Sport Finland on vuonna 2008 perustettu itsenäinen lajiyhdistys, joka jäsenseurojensa kanssa vastaa Suomessa alppi- ja freestyhiihdon lajien kehittämisestä, tapahtumista ja menestyksestä. Ski Sport Finland työllistää kolmekymmentä henkilöä, joista maajoukkueissa toimii yli 20 valmennuksen ja huollon asiantuntijaa.


Elämys Group on 20 matka- ja tapahtuma-ammattilaisen suomalainen yritys, joka tekee elämyksiä kaikkialla maailmassa yritys-, yhteisö- ja kuluttaja-asiakkaille. Elämys Group järjestää vuosittain yli sata tapahtumaa ympäri maailman urheilumatkoista elämyksellisiin yritystilaisuuksiin. Kuluttaja-asiakkaita Elämys Group on palvellut nimellä Elämysmatkat jo lähes 30 vuoden ajan.

Soita meille!