Lippujen ja matkapakettien myynti Korean 2018 talviolympialaisiin alkanut vauhdikkaasti

Elämysmatkat vastaa yksinoikeudella olympialaisten lippujen myynnistä Suomessa. Olympiakomitean uutena kumppanina vastaamme myös Suomen olympiajoukkueen matkustuksesta kisapaikalle.

Kiinnostus talviolympialaisia kohtaan on ollut erittäin suurta. Erinomaisesti sujuneet Hiihdon MM-kisat ovat vaikuttaneet erityisesti maastohiihdon lippujen kysyntään ja matkapaketteja hiihdon kilpailupäiville on jo myyty enemmän kuin etukäteen kuvittelimme, iloitsee Elämysmatkojen toimitusjohtaja Jussi Viskari.

Jääkiekon otteluohjelma valmistuu kesään mennessä

Perinteisesti miesten ja naisten jääkiekko on kiinnostanut suomalaisia kisakävijöitä olympialaisissa. Suomen miesten alkulohkossa pelaavat Norja, Saksa ja Ruotsi ja tarkka otteluohjelma julkaistaan kesään mennessä. Jäähallit sijaitsevat Gangneungin kaupungissa, joka on toinen kisakeskuksista. Soulin lentoasemalta suora uusi junayhteys kestää n. 2 tuntia. Suomalaisille tarjotaan hotellimajoitusta Gangneunginista ja Soulista.

Kiekkomatkoja on myyty jo vaikka otteluohjelma ja NHL-pelaajien osallistuminen ovat vielä avoinna. Finnairin suoran Helsinki-Soul -yhteyden, kompaktin kisa-alueen ja hyvien kuljetusjärjestelyjen ansiosta olympialaisiin matkustaminen on helppoa ja vaivatonta, jatkaa Viskari.

Tavoitteena ennätysmäärä suomalaisfaneja kisakatsomoissa

Eri lajien ja sitä kautta koko olympiajoukkueen valmistautuminen kisoihin on täydessä vauhdissa. Lahden MM-hiihtojen erinomainen tulos sekä viime viikonlopun menestys ampumahiihdossa ja lumilautailun MM-kisoissa on tästä hyvä osoitus.

Suomalaisten fanien kannustus urheilijoille ja joukkueille on erittäin tärkeää. Lahden MM-kisoissa koimme unohtumattomia hetkiä suomalaisyleisön upean kannustuksen ansiosta. Tavoite on se, että olympialaisia Koreassa seuraa ennätysmäärä suomalaiskannattajia paikan päällä. Erittäin toimiva yhteistyö Elämysmatkojen ja Finnairin kanssa luo tähän erinomaisen mahdollisuuden, sanoo Olympiakomitean liiketoimintapäällikkö Ville Köngäs.

Tiedot olympiamatkoista ja kisaohjelmasta >>

Lisätietoja:

Elämysmatkojen toimitusjohtaja Jussi Viskari, p. 040 584 6425

Olympiakomitean liiketoimintapäällikkö Ville Köngäs, p. 040 661 0769

Soita meille!