Elämys on UEFA:n virallinen hospitality-kumppani – jalkapallon EM-kisapaketit myynnissä nyt!

Hospitality-paketit Suomen peleihin jalkapallon EM-kisoihin ovat nyt myynnissä

Elämys on UEFA:n virallinen hospitality-yhteistyökumppani ja auttaa suomalaisia yrityksiä hospitality-tuotteiden hankinnassa UEFA:lta, niihin sopivien matkajärjestelyjen ja ohjelman räätälöinnissä sekä neuvottelee UEFA:n kanssa lisäkapasiteetista jos viralliset paketit myydään loppuun.

UEFA on varannut yritysasiakkaille tasokkaita hospitality-paketteja, jotka sisältävät ottelulipun lisäksi ruokailun sekä oman VIP-tilan. Hospitality-paketit ovat ainoa UEFA:n sääntöjen mukainen tapa saada lippuja isolle ryhmälle ilman arvontaa.

Elämyksen yrityksille suunnatut valmiit matkapaketit julkaistaan viimeistään 16.12. alkavalla viikolla, mutta hospitality-paketit ovat jo myynnissä. Matkapaketit räätälöidään Suomen pelien ympärille suorilla lennoilla ja tasokkailla hotelleilla. Jokaiselle hospitality-paketin varanneelle taataan matkajärjestelyt.

Hospitality-paketteja voi varata välittömästi niin kauan kuin kapasiteettia riittää. Valmiisiin hospitality-paketteihin voit tutustua osoitteessa: https://euro2020.hospitality.uefa.com/

Jos et löydä UEFA:n sivuilta haluamaasi hospitality-tuotetta, ole yhteydessä yritystiimimme: euro2020@elamysmatkat.com tai +358 40 645 7964. Koko hospitality-kapasiteetti ei ole listattuna verkkokaupassa.

Suomi pelaa Kööpenhaminassa ja Pietarissa – paketteja parhaiten jäljellä Pietariin

Huuhkajat arvottiin EM-kilpailuiden B-lohkoon, jossa vastassa on ensin Kööpenhaminassa kotijoukkue Tanska sekä Pietarissa Venäjä ja FIFA-rankingin ykkönen Belgia.

Hospitality-paketteja on toistaiseksi parhaiten saatavilla Pietariin. Elämys järjestää UEFA:n kanssa Kööpenhaminaan lisäkapasiteettia, joten 13. päivän hospitality-paketeista kiinnostuneiden kannattaa olla pikaisesti yhteydessä niin lisäämme teidät jonoon. 

Suomi – Tanska, 13.6.2020, 18.00, Kööpenhamina
Suomi – Venäjä, 17.6.2020, 16.00, Pietari
Suomi – Belgia, 22.6.2020, 22.00, Pietari

Elämysmatkojen ja Palloliiton Operaatio Huuhkajanlento vie suomalaiset kisoihin

Elämyksen ja Palloliiton Operaatio Huuhkajanlento on käynnissä, jotta mahdollisimman moni suomalainen jalkapallofani pääsee turvallisesti ja helposti Huuhkajien ottelukaupunkeihin kesäkuussa. Suorat lennot sekä maakuljetukset järjestetään usealta eri paikkakunnalta ympäri Suomen pelikaupunkeihin ensi kesänä.

Kaikki matkapaketit löydät täältä >>

Kuva: Jussi Eskola, Suomen Palloliitto

Soita meille!