Haetaan teknistä matkailupalveluiden tuottajaa

Elämys on uuden sukupolven matkailukonserni, jonka ytimessä on Suomen parhaiden osaajien tarjoama huippupalvelu sekä uusimpien teknisten ratkaisujen tehokas hyödyntäminen. 

Matkailu avautuu koronan jälkeen kiihtyvällä vauhdilla uuteen matkailumaailmaan. Olemme Elämyksellä investoineet voimakkaasti tulevaisuuden kasvuun. Kasvun mahdollistamiseksi olemme ottaneet käyttöön uuden nykyaikaisen varaus- ja myyntialustan. Elämyksen eri yksiköt tuottavat upeita matkailuelämyksiä koko matkailun laajalla rintamalla. Matkailukysynnän kasvaessa ja toimintamme laajentuessa etsimme joukkoomme työtä pelkäämätöntä teknistä tuottajaa joka luo upeat elämykset myytäviksi myyntialustallemme. Työ vaatii tarkkuutta, sekä ymmärrystä matkailutuotteista, joten kokemus matkailualalta on työssä suureksi eduksi.

Jotta viihdyt ja onnistut työssäsi, sinun ei tarvitse osata koodata, mutta tekniikkaa ei myöskään kannata pelätä. Käyttöliittymämme on helppo oppia ja sen jälkeen kyse on enemmänkin palvelumuotoilusta kuin koodaamisesta, jotta saamme Elämykset asiakkaillemme helposti ja näyttävästi jaeltavaksi ja varattavaksi, sekä kollegoillemme operoitaviksi.

Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.

Vaatimukset:

  • Matkailualan koulutusta tai kokemusta matkatoimistotyöskentelystä
  • Kiinnostusta työskentelyyn matkailualan ohjelmistojen parissa
  • Uteliaisuutta uuden tekemiseen
  • Paineensietokykyä matkailumaailman hektisessä ympäristössä
  • Oma-aloitteisuutta

Meillä on mahtava porukka luomassa Elämyksiä, joten liity mukaan Elämysjengiimme!

Lisätietoja toimenkuvasta antaa Jari Iltanen puh: 040 551 0757
Tiistaina 23.11.2021 klo 13:00-14:00
Torstaina 25.11.2021 klo 10:00-11:00
Perjantaina 26.11.2021 klo 10:00-11:00

Jos kiinnostuit niin lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi sähköpostilla Elämyksen Operations Manager Jari Iltaselle 6.12.2021 mennessä jari.iltanen@elamysgroup.com