Haetaan: Activity Coordinator / Elämyskoordinaattori

Elämys Group on uuden sukupolven matkailukonserni, jonka ytimessä on Suomen parhaiden osaajien tarjoama huippupalvelu sekä uusimpien teknisten ratkaisujen tehokas hyödyntäminen.   

Haemme Elämyksen Tech-yksikköömmematkailualan kaupallisten aktiviteetti- ja elämysalustojen tukipilariksi koordinaattoria, joka pystyy tarvittaessa vetämään portfolioomme kuuluvien järjestelmien valmennuksia yrityksille. Toimit yhteyshenkilönä kotimaisille ja ulkomaalaisille matkailupalvelujen tarjoajille sekä vastaat aktiviteettipalveluiden jälleenmyyntisopimuksista.  

Elämys- ja aktiviteettikaupan valikoiman kehittäminen yhdessä muiden Elämyksen yksiköiden ja sidosryhmien kanssa on osa toimenkuvaasi. Tehtävä on osittain uusi ja pääset vaikuttamaan toimenkuvan kokonaisuuteen yhdessä Elämys Tech-tiimin kanssa. Missiomme on tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua sekä kaikki tarpeelliset online-työkalut menestyksekkääseen liiketoimintaan.   

Mikä on Elämys Tech? 

Elämys Tech on matkailuteknologian asiantuntijayhtiö, joka auttaa matkailualan toimijoita palveluiden digitalisoinnissa sekä kouluttaa ja konsultoi matkailualan teknisissä järjestelmissä. Elämys Techin asiakkaisiin kuuluu mm. matkailualan alueorganisaatioita sekä palvelujen tarjoajia majoitusliikkeistä elämys- ja aktiviteettipalveluihin. Techin portfolioon kuuluu mm. Elämyksen reittisuunnittelutyökalu Travel Planner, Tripadvisorin omistama Bókun sekä suomalainen Johku-järjestelmä. 

Katso tarkemmat vaatimukset, kysy lisää ja hae osaksi asiantuntijatiimiämme!

Sinulta edellytämme: 

  • Kokemusta matkailualalla työskentelystä 
  • Aktiviteetti- ja elämysalustojen osaamista: Johku- ja Bokun-alustojen perusosaaminen välttämätöntä sekä kyky pitää yritysvalmennuksia järjestelmien osalta
  • Muiden matkailujärjestelmien hallinta on eduksi 
  • Paineensietokykyä, nopeutta omaksua uutta ja kykyä hallita kokonaisuuksia 
  • Tiimityöskentelytaitoja  
  • Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa 

Hakuaika päättyy 31.8.2022. Positio on vakituinen ja aloitus mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. 

Hakemus palkkatoiveineen sekä lisätietoja: 
Johanna Koski 
Project Manager / Elämys Tech 
johanna.koski@elamysgroup.com