Elämysmatkat järjestää matkat EM-kisoihin suorilla lennoilla kaikkialta Suomesta

Huuhkajien virallisen matkakumppanin matkapaketit ovat nyt varattavissa ennakkoon!

Yritysasiakas, otathan yhteyttä meihin sähköpostitse euro2020@elamysmatkat.com ja palaamme asiaan ensi viikolla!

Palloliiton virallinen kumppani Elämysmatkat järjestää matkapaketit EM-kisoihin kaikkialta Suomesta tilauslennoilla, junilla ja busseilla. Elämysmatkat vie suomalaiset fanit Pietariin ja Kööpenhaminaan suorilla tilauslennoilla Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Kuopiosta, Vaasasta, Oulusta ja Rovaniemeltä. Lisäksi järjestetään bussi- ja junamatkoja Pietarin otteluihin.

Elämysmatkojen matkapaketit sisältävät vähintään:

 • Suorat lennot kisakaupunkiin valitulta lähtöpaikkakunnalta
 • 3-4 yön hotellimajoituksen valitussa hotellissa
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Suomalaisen matkanjohtajien palvelut matkalla
 • Vapaan pääsyn suomalaisten fanien Huuhkajanpesään ja kaikkiin siellä järjestettäviin konsertteihin ja tilaisuuksiin.

Matkapakettien hinnat alkaen noin 650 €/hlö.

Ennakkovarausmaksu on 100 €/hlö, joka vähennetään matkapaketin hinnasta. Paikkoja on saatavilla rajallinen määrä kultakin lähtöpaikkakunnalta. Paikat täytetään ennakkovarausjärjestyksessä.

Huom! Matkapaketit eivät sisällä lippua Huuhkajien otteluihin. Matkapakettien tarkka sisältö ja hinnat julkaistaan lohkoarvonnan jälkeen joulukuussa.

En halua ennakkovarata, mutta haluan lisätietoa kun matkapaketit ovat myynnissä >>

Ennakkovarauksella on peruutusoikeus UEFA:n lippuarvontaan asti

Matkapaketin ennakkovarausmaksu on 100 €/hlö. Varaamalla matkapaketin ennakkoon varmistat, että sinulla on varauksessa tarvitsemasi matkajärjestelyt sinulle parhaiten sopivasta lähtökaupungista siihen asti, että UEFA julkaisee lippuarvonnan tulokset. UEFA:n ilmoitettua lippuarvonnan tulokset sinulla on 3 päivää aikaa vahvistaa matkasi haluamallesi lähdölle sitovasti. Jos perut ennakkovarauksen, palautetaan ennakkovarausmaksu tilillesi vähennettynä käsittelykuluilla 8 €/hlö.

Elämysmatkojen viralliset matkapaketit julkaistaan joulukuussa pelipaikkakuntien ratkettua. Ennakkovarausvaihe on voimassa 15.12. asti tai kunnes ennakkovaihetta varten varatut paikat ovat täynnä.

UEFA vastaa lipunmyynnistä EM-lopputurnaukseen

EM-lopputurnauksen lipunmyynti toteutetaan UEFA:n toimesta lippuarvontana. UEFA:n sääntöjen mukaan lippuja ei saa yhdistää matkapaketteihin eikä niitä saa jälleenmyydä kaupallisessa tarkoituksessa.

Suomen Palloliitto tiedottaa lipunmyynnistä ja siihen liittyvästä arvonnasta erikseen. Elämysmatkat ja Palloliitto tekevät tiivistä yhteistyötä taatakseen laadukkaiden ja turvallisten matka- ja fanipalveluiden saatavuuden kaikille niille, jotka haluavat lähteä mukaan EM-kisoihin.

Lisätietoja saat Elämysmatkojen toimistolta arkisin 9-17, mutta olemme keränneet vastauksia yleisimpiin kysymyksiin ja niihin kannattaa tutustua nyt viikonlopun aikana.

Yritysasiakas, otathan yhteyttä meihin sähköpostitse euro2020@elamysmatkat.com ja palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Ehdot

 • Ennakkovarausmahdollisuus päättyy 15.12.2019.
 • Voit ennakkovarata matkan max. 9 henkilölle per varaus. Varmistat ennakkovarauksesi maksamalla varausmaksun viikon sisään. Lähetämme linkin varauksen maksamiseen.
 • UEFA:n lippuarvonnan jälkeen voit valita oman kisamatkasi haluamaasi otteluun. Varausmaksu 100 €/hlö vähennetään matkasi loppusummasta.
 • Ennakkovaraus on henkilökohtainen, eikä sitä voi myydä tai siirtää. Suuremmalle ryhmälle varanneen yhteyshenkilön tulee olla yksi matkustajista.
 • Ennakkovarauksen voi perua 3 pv UEFA:n lippuarvonnan jälkeen. Voit myös perua osan ryhmästä.
 • Mikäli haluat perua ennakkovarauksesi, saat 100 € varausmaksun takaisin vähennettynä 8 €/hlö käsittelykululla, jolla katetaan ennakkovarausten käsittelystä aiheutuvat kulut.
Soita meille!