Elämys Group ja Palloliitto yhteistyöhön – enemmän elämyksellisiä futismatkoja suomalaisille

Elämys Group ja jalkapallon kotimainen kattojärjestö Suomen Palloliitto ovat sopineet monivuotisen yhteistyösopimuksen.

Sopimus tarkoittaa jalkapallon ystäville mahdollisuutta seurata Huuhkajien taistelua EM-kisapaikasta jokaisessa vierasottelussa sekä ainutlaatuisia futiselämyksiä matkoilla. Jokaiselle matkalle suunnitellaan kiinnostavaa futissisältöä yhdessä Palloliiton asiantuntijoiden kanssa. Yhteistyö alkaa konkreettisesti matkalla EM-karsinnat avaavaan Italia–Suomi-huippuotteluun maaliskuussa.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että pystymme tarjoamaan faneillemme tästä eteenpäin räätälöityjä ja ammattitaidolla tehtyjä matkapaketteja. Fanien matkustaminen etenkin Huuhkajien vierasotteluihin on viime vuosina ollut kasvamaan päin. Uskomme ja toivomme, että Elämysmatkojen avulla pystymme innostamaan yhä enemmän ihmisiä matkaamaan niin Huuhkajien kuin muidenkin maajoukkueiden tueksi vierasotteluihin, Palloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis sanoo.

Suomen maajoukkueille – niin miehille, naisille, tytöille kuin pojille – sopimus tarkoittaa laadukkaita ja urheilullisia tavoitteita tukevia matkustuksen palveluja. Elämys Groupin urheilumatkustukseen erikoistunut matkatiimi ottaa sopimuksen myötä vastuulleen kaikkien Palloliiton joukkueiden, tuomareiden sekä vastuuhenkilöiden matkajärjestelyt vuoden 2019 loppuun mennessä.

Kuningaslaji jalkapallo on Suomen ja maailman ylivoimaisesti suurin joukkuelaji. Sopimus on merkittävä askel Elämysmatkojen laji- ja palvelutarjonnassa. Sopimuksen syntymistä edesauttoi Elämys Groupin viime vuosien kehitystyö urheilumatkustuksen ja -tapahtumien parissa. Elämys Groupin laaja urheilun palvelukokonaisuus kattaa urheilijoiden, kannattajien sekä yhteistyökumppanien matkustuksen ja tapahtumajärjestämisen tarpeet.

Palloliitto-yhteistyön myötä Elämysmatkat panostaa jatkossa entistä enemmän jalkapalloon matkatarjonnassa. Tarjolla jo olevien Valioliiga- ja Mestarien Liiga -matkojen lisäksi tarjonta laajenee jatkossa asiakkaiden toiveiden ja kysynnän mukaan myös muihin sarjoihin. Elämysmatkat toivottaa kaikki jalkapallon ystävät lämpimästi tervetulleiksi urheilumatkoillemme.

Onko sinulla toiveita, terveisiä tai kysymyksiä meille? Ota epäröimättä yhteyttä. Teemme matkoja teitä varten.

Elämys Group (Milargo Ltd Oy)
Kuortaneenkatu 5, 00520 Helsinki
Puhelin: +358 400 182 749
Email: contact@elamysgroup.com
Toimisto avoinna: ma-to 9-17, pe 9-16

Soita meille!