OK-Matkat, Krakova

Elämys Group ostaa kaupunkilomiin erikoistuneen OK-Matkat

Elämyksen Pasi Latva ja OK-Matkojen Peter Forsström

Tiedote 2.10.2020

Ohjelmallisia kaupunkimatkoja ja räätälöityjä ryhmämatkoja järjestävä perinteikäs OK-Matkat on liittynyt yrityskaupalla osaksi Elämys Groupia. Vuonna 1982 perustetun yrityksen toimitusjohtaja Peter Forsström jatkaa yhtiön johdossa ja aloittaa Elämys Groupin johtoryhmän jäsenenä. Elämys Groupista tulee kaupan myötä toiseksi suurin suomalainen matkanjärjestäjä Aurinkomatkojen jälkeen.

OK-Matkojen toiminta jatkuu omalla brändillään ja koko kahdeksan asiantuntijan henkilökunta jatkaa tehtävissään kaupan jälkeen. Yrityskauppa on osa Elämys Groupin kasvu- ja kehitysohjelmaa. Elämys tähtää markkinaa merkittävästi nopeampaan kasvuun ja vahvaan kilpailuasemaan matkailukysynnän elpyessä.

Elämys Groupin toimitusjohtaja Pasi Latva toivottaa OK-Matkat tervetulleeksi Elämys-perheeseen.
OK-Matkat on merkittävä osa suomalaista matkailuhistoriaa. Viime vuosina Peter ja Elina Forsström ovat tehneet upeaa työtä päivittääkseen brändin ja tuotteen huippukuntoon. OK-Matkat on Suomessa selvä ykkönen omassa segmentissään ja heillä on laaja asiakaskunta, joka on tottunut ensiluokkaiseen palveluun. Olemme Elämyksellä ylpeitä, että pääsemme jatkamaan töitä heidän ja OK-Matkojen huippuammattilaisten kanssa.

OK-Matkojen yrittäjät Peter ja Elina ovat iloisia OK-Matkojen liittyessä osaksi dynaamista ja nopeasti kasvavaa Elämys Groupia.
Haastavista ajoista huolimatta meillä on vahva usko tulevaisuuteen. OK-Matkat haluaa olla jatkossakin Suomen johtava ohjelmallisten matkojen järjestäjä. Yhdistymisen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajemman valikoiman matkoja ja vastaamaan paremmin muuttuviin asiakastarpeisiin.

Aiemmin kesällä Elämys Group osti Matka-Agenttien liiketoiminnan ja laajensi uusille matkailun osa-alueille perustamalla matkailuteknologiaan keskittyvän Elämys Tech -yksikön sekä risteilymatkoihin keskittyvän Elämys Cruises-yksikön. Samalla Elämyksen perinteisistä liiketoiminta-alueista mm. urheilu- ja aktiivimatkat eriytettiin omiksi yksiköiksi.

Aiemmin aiheesta:
Tiedote 9.6.2020: Elämys Group on ostanut Matka-Agenttien liiketoiminnan

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Pasi Latva, toimitusjohtaja Elämys Group / pasi.latva@elamysgroup.com / 0400 700 328
Peter Forsström, toimitusjohtaja OK-Matkat / peter.forsstrom@okmatkat.fi / 040 501 5381
www.elamysgroup.com / www.elamysmatkat.com / www.ok-matkat.fi

Elämys Group (Milargo Ltd Oy) / Hämeentie 31, 0500 Helsinki

Elämys Group on suomalainen uuden sukupolven matkailuyritys, joka palvelee kuluttaja-, yritys- ja yhteisöasiakkaita usealla matkailun osa-alueella urheilu- ja aktiivimatkoista liikematkoihin ja kansainvälisten tapahtumien järjestämiseen. Elämys on palkittu matka- ja tapahtuma-alan kilpailuissa (Finnish Travel Gala, Evento Awards, BEA World), ja yrityksen asiantuntemukseen luottaa mm. Suomen ja Irlannin Olympiakomiteat sekä tuhannet matkailijat, jotka osallistuvat vuosittain Elämyksen toteuttamille matkoille.