Elämyksen johto

Elämys Group on ostanut Matka-Agentit Oy:n liiketoiminnan

Tiedote 9.6.2020

Elämys investoi ja rekrytoi varmistaakseen vahvan aseman mullistuvassa matkailumarkkinassa

Matka- ja tapahtumayritys Elämys Group käynnisti maaliskuussa koronakriisin puhjettua investointi- ja kasvuohjelman, joka tähtää markkinaa merkittävästi nopeampaan kasvuun ja vahvaan kilpailuasemaan matkailukysynnän elpyessä. Osana ohjelmaa Elämys Group on toteuttanut kevään aikana seuraavat kehitys- ja kasvutoimet:

  • Elämys Group on sopinut lisärahoituksesta vuoteen 2025 saakka. Rahoitus varmistaa toiminnan jatkuvuuden ja panostukset tulevaan kasvuun siinäkin tapauksessa, että kysynnän elpyminen kestää ennakoitua kauemmin.
  • Elämys Group on ostanut Matka-Agentit Oy:n liiketoiminnan 1.6.2020. Matka-Agenttien henkilökunta siirtyi Elämykseen vanhoina työntekijöinä.
  • Elämys on tehnyt investoinnin uuteen IT-järjestelmään, jolla tavoitellaan huomattavaa kehitystä varausprosessin asiakaskokemuksessa ja kustannusrakenteessa.
  • Elämys Group on perustanut Elämys Tech -yksikön ja rekrytoinut Jari Aurasen Tietotalosta Elämyksen CTO:ksi johtamaan Tech-yksikköä ja kaupallistamaan yhtiön IT-osaamista.
  • Elämys Group on perustanut Elämysristeilyt-yksikön ja rekrytoinut Petri Sirénin Risteilykeskuksesta johtamaan uutta liiketoiminta-aluetta.
  • Elämys Group on solminut vuokrasopimuksen uusista tiloista Hämeentiellä Kurvissa. Suurin osa uuden Elämyksen 40 työntekijästä muuttaa tiloihin elokuussa.

Elämys käy parhaillaan neuvotteluja usean tahon kanssa. Toimitusjohtaja Pasi Latva lupaa lisää sopimus- ja kauppauutisia kesän aikana:

“Koko toimialan tavoin Elämys Groupin liikevaihtoennuste kuluvalle vuodelle romahti maaliskuussa, mutta onnistuimme hyvin kustannusten sopeutuksessa ja varauskannan siirrossa vuodelle 2021. Käänsimme nopeasti katseemme koronan jälkeiseen aikaan ja ryhdyimme toimiin, joilla varmistamme, että olemme mahdollisimman vahva yhtiö, kun kysyntä palaa. Markkina muuttuu sekä kysynnän että tarjonnan osalta enemmän kuin koskaan, ja tämä avaa ketterille yrityksille suuria mahdollisuuksia.”

Matka-Agentit verkossa: www.matka-agentit.fi

Lisätietoja:

Pasi Latva, toimitusjohtaja Elämys Group
pasi.latva@elamysgroup.com
0400 700 328