Uusi suomalainen liikematkatoimisto Menestys haastaa amerikkalaiset jätit

Tiedote 30.10.2020

Matkailuyhtiö Elämys Group laajentaa palvelujaan liikematkustukseen uudella Menestys-brändillä. Menestys on ensimmäinen suomalaisomisteinen liikematkatoimisto sen jälkeen, kun amerikkalainen American Express osti SMT:n vuonna 2016. Menestyksen liikematkapalvelu on suunnattu ensisijaisesti pienille ja keskisuurille yrityksille.

Henkilökohtainen palvelu, moderni järjestelmä ja räätälöidyt elämykset 

Menestyksen liikematkapalvelun ydin on kilpailijoita henkilökohtaisempi palvelu, jota tukee asiakkaalle räätälöitävä moderni itsevaraus- ja matkanhallintajärjestelmä. Lisäksi asiakkaat voivat hyödyntää perinteisen liikematkustamisen ulkopuolisia elämys- ja matkapalveluita konsernin muista yksiköistä. Elämys Groupiin kuuluu muun muassa urheilu-, laskettelu-, risteily- ja incoming-matkoihin erikoistuneet yksiköt.  

Elämyksen toimitusjohtaja Pasi Latva uskoo, että koronan jälkeen tarve asiantuntevalle liikematkakumppanille on suurempi kuin koskaan ja uudella tavalla toimivia toimijoita tarvitaan. 

”Me haluamme tarjota vahvan suomalaisen vaihtoehdon kansainvälisille toimijoille, jotka ovat dominoineet Suomen markkinoita.  

Liikematkustaminen tulee palaaman koronan hellittäessä, tarve kohdata fyysisesti ei ole poistumassa. Uudessa normaalissa tarvitaan kumppani, joka suunnittelee asiakkaan kanssa yhdessä parhaat tavat vastuulliseen ja turvalliseen matkustamiseen. Tähän me tulemme Menestyksessä panostamaan.” 

Menestyksen emoyhtiö Elämys Group on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Aiemmin kesällä Elämykseen liittyivät perinteikkäät matkatoimistot, Matka-Agentit ja OK-Matkat. Lisäksi Elämys on laajentanut toimintaa uusille matkailun osa-alueille perustamalla matkailuteknologiaan keskittyvän Elämys Tech -yksikön sekä risteilymatkoihin keskittyvän Elämys Cruises -yksikön. Samalla Elämyksen perinteisistä liiketoiminta-alueista mm. urheilu- ja aktiivimatkat on eriytetty omiksi yksiköiksi.   

Aiemmin aiheesta:   
Tiedote 9.6.2020: Elämys Group on ostanut Matka-Agenttien liiketoiminnan
Tiedote 2.10.2020: Elämys Group ostaa kaupunkilomiin erikoistuneen OK-Matkat 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:  

Pasi Latva, toimitusjohtaja Elämys Group / pasi.latva@elamysgroup.com / 0400 700 328
www.elamysgroup.comwww.menestystravel.fi 

Elämys Group (Milargo Ltd Oy) / Hämeentie 31, 0500 Helsinki  

Elämys Group on suomalainen uuden sukupolven matkailuyritys, joka palvelee kuluttaja-, yritys- ja yhteisöasiakkaita usealla matkailun osa-alueella urheilu- ja aktiivimatkoista liikematkoihin ja kansainvälisten tapahtumien järjestämiseen. Elämys-konserniin kuuluu seitsemän matkailualan asiantuntijayhtiötä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2019 25 miljoonaa euroa.  

Yrityksen asiantuntemukseen luottaa mm. Suomen ja Irlannin Olympiakomiteat sekä tuhannet matkailijat, jotka osallistuvat vuosittain Elämyksen toteuttamille matkoille. Elämys on 100% suomalainen yritys ja se on asettanut täydet vakuudet Kilpailu- ja Kuluttajavirastolle asiakkaiden matkojen turvaksi.   

www.elamysgroup.comwww.elamysmatkat.comwww.ok-matkat.fiwww.matka-agentit.fiwww.menestystravel.fi 


Kuva: Eva Darron, Unsplash