Tokion kesäolympialaiset 2020

Tokion olympialaiset - lataa esite yrityksille!

Heinä-elokuussa 2020 koko maailman huomio keskittyy Tokioon kun maailman huiput kamppailevat olympiamitaleista!

 

​​Olympialaiset tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden unohtumattomaan elämykseen yrityksesi asiakkaille ja sidosryhmille. Suomen Olympiakomitean kumppani Elämys Group on rakentanut vieras- ja hospitality-ohjelman, jossa yhdistyvät maailmanluokan urheilusuoritukset suomalaisten tähtihetkiä painottaen, laadukkaat matka- ja oheispalvelut sekä Tokion kiehtova kulttuuri-, kulinarismi- ja viihdetarjonta.

 

​​Yhdistä matkaan oman yrityksesi sisältöä seminaarin, yritysvierailuiden tai oheistapahtumien kautta. Mukanamme pääset tapaamaan suomalaisia urheilijoita sekä yrityksiä Metsä Paviljongissa, joka rakentuu Business Finlandin ja suomalaisten yritysten yhteistyönä Suomen suurlähetystön yhteyteen Tokion keskustassa. 

Tutustu yrityksille räätälöityihin matka- ja hospitality-paketteihin sekä tapoihin hyödyntää olympialaisia yrityksesi toiminnassa. 

 

Parhaita lippuja ja matkapaketteja on rajoitettu määrä, joten ole heti yhteydessä: tokyo2020corporate@elamysgroup.com niin räätälöimme unohtumattoman olympiaelämyksen! 

 
Soita meille!