Yritysporukalla hiihtomatkalle – monipuolinen LAAX

LAAXin keskus Sveitsin Graubündenissa tarjoaa loistavat laskumahdollisuudet kaikentasoisille laskijoille. Sveitsin suurin yhtenäinen hiihtoalue koostuu kolmesta alppikylästä: Laaxista, Flimsistä ja Falerasta ja houkuttelee paikalle lapsiperheitä, vapaalaskijoita ja loistavan parkin vuoksi myös lumilautailun maailmantähtiä. LAAX on erittäin suosittu freestyle-laskijoiden keskuudessa. Lautailijoille järjestetään läpi kauden erilaisia tapahtumia, kuuluisimpana LAAX Open. LAAX on myös yksi aloittelijaystävällisimmistä kohteista Alpeilla. Yksi tärkeistä kriteereistä koko hiihtokeskuksen suunnittelussa on ollut se, että mahdollisimman moni vierailija pystyisi nauttimaan täysillä koko alueesta. Modernin laskettelukeskuksen yhteydestä löytyy laskettelun lisäksi lähes 60 kilometrin mittainen maastohiihtolatuverkosto aivan majoitusten tuntumassa.

Kohde muovautuu erinomaisesti myös yritysporukoille. LAAXista saadaan varattua hotellia, huoneistoa, neuvotteluhuonetta – mitä tahansa ja kaikkiin tarpeisiin. LAAXin keskus sijaitsee vain alle parin tunnin matkan päässä Zürichistä, joten tämä kohde sopii loistavasti myös pitkän viikonlopun reissuksi. Kirsikkana kakun päällä LAAXissa on mahdollista varata työtilat upeilla maisemilla ja perustaa etätyötoimisto inspiroivaan ympäristöön.

Yli 70% rinteistä sijaitsee yli 2000 metrin korkeudessa, joten lumivarmuus on korkealla tasolla jo alkukaudesta. Rento ilmapiiri ja talven lukuisat tapahtumat sekä konsertit takaavat sen, että lomalla pääsee nauttimaan myös rinteiden ulkopuolisista aktiviteeteista. Palvelutaso on Sveitsinkin mittapuulla korkea ja välimatkat kylän sisällä ovat lyhyet. Naapurikyliin siirtyminen tapahtuu kätevästi busseilla tai muutaman rinteen kautta hiihtohisseillä. LAAX on kovaa vauhtia nousemassa yhdeksi Sveitsin houkuttelevimmista kohteista, mutta ruuhkat eivät täällä vielä häiritse.

TUTUSTU LAAXIIN JA MUIHIN ELÄMYSMATKOJEN HIIHTOKOHTEISIIN>>

 

Soita meille!