Ryhmämatka auttaa rekrytoimaan ja sitouttamaan alan parhaat työntekijät

Yritys on pidettävä kiinnostavana ja työntekijät tyytyväisinä, jotta rekrytointi helpottuu ja parhaat osaajat saadaan sitoutettua firmaan. Ryhmämatka kruunaa arjen.

Kilpailu parhaista työntekijöistä käy kuumana. Yritykset pohtivat jatkuvasti, miten saisivat rekrytoitua ja pidettyä parhaimmat osaajat. Henkilöstön vieminen reissuun on konkreettinen esimerkki tavasta, jonka avulla yritys luodaan houkuttelevaksi ja väki saadaan viihtymään. Lue tästä neljä syytä siihen, miksi henkilöstö on syytä irrottaa arjesta vuonna 2019.

1. Yhteinen matka auttaa rekrytoinnissa

Palkka on harvoin ainoa syy vaihtaa firmaa. Monelle osaajalle palkkaa isompi tekijä on yrityksen maine ja sielu, josta toiminnan ydin kumpuaa. Toimistolla tarjottavat ruoat, yhteiskäytössä olevat kulkuvälineet ja tyylikäs työympäristö kertovat siitä, että työntekijöistä välitetään. Monessa kiinnostavassa yrityksessä työsuhde-etuihin kuuluvat myös yhteiset tapahtumat ja matkat. Vuosittain toteutettava matka on houkutteleva elämys, joka auttaa parhaiden osaajien rekrytoinnissa.

2. Ryhmämatka sitouttaa parhaat osaajat

Yrityksen työntekijöiden sitouttaminen helpottuu, kun heistä välitetään. Arvostus on helppo osoittaa henkilöstön hyvinvointiin panostamalla ja palkitsemisella. Konkreettinen keino on viedä henkilöstö reissuun esimerkiksi kerran vuodessa tai kahdessa. Kun työntekijät ovat tyytyväisiä ja sitoutuneita, he eivät haikaile muualle. Tyytyväiset työntekijät tekevät monesti myös parempaa tulosta. Lisäksi on tärkeää muistaa, että uusien työntekijöiden rekrytoiminen ja kouluttaminen maksaa valtavasti. Siksi: sitouta!

3. Irtiotto arjesta parantaa yhteishenkeä

Ryhmämatka on loistava keino kasata porukka yhteen. Se on ensisijaisen tärkeää yrityksille, joilla on toimistoja ympäri Suomea tai maailmaa – tai joiden osaajat työskentelevät asiakkailla. Tasaisin väliajoin toteutettavilla yhteisillä matkoilla yrityskulttuuri rakentuu ja ihmiset tutustuvat toisiinsa. Mahdolliset klikit saadaan poistettua, kun ihmisten annetaan viettää aikaa ja toimia yhdessä. Parempi yhteishenki takaa sujuvamman kommunikoinnin, joka puolestaan helpottaa työskentelemistä arkeen palaamisen jälkeen.

4. Yhteinen reissu auttaa saamaan väestä enemmän irti

Lentävätkö ideat paremmin auringonpaisteessa Gran Canarialla vai neukkarissa keskellä harmaata arkea? Niinpä. Kun työntekijöille halutaan kirkastaa firman strategiaa tai luoda sellaista yhdessä, se onnistuu parhaiten inspiroivassa ympäristössä. Reissussa järjestetyissä koulutuksissa ja workshopeissa on helppo olla tuottava. Luovuus kukoistaa, kun on aikaa ja energiaa inspiroitua!

Tutustu asiakastarinoihimme >>

 

Soita meille!