Elämyksiä, haastetta ja hauskanpitoa! Näin syntyy toimiva kick-off

Henkilöstö on tärkeää saada rokkaamaan samaan tahtiin. Se onnistuu ikimuistoisella kick off -tapahtumalla, joka voi olla esimerkiksi Alppiseminaari tai päivä saaristossa. Millainen irtiotto sopisi teidän porukallenne?

 

1.Yhteinen reissu motivoi parhaiten

Matka on irtiottojen kunkku. Kun tiedossa on yhteinen reissu, se tuo energiaa viikoiksi ennen matkalaukkujen pakkaamista. Ulkomaille suuntautuva kick off on tyypillisimmillään pitkä viikonloppu, johon sisältyy asiaa, hauskanpitoa ja toisilta oppimista. Ohjelmaan on helppo sisällyttää yrityksen strategiaan ja toimintasuunnitelmaan kirjattuja avainasioita, ja yhdessä voidaan myös asettaa tavoitteita tulevalle toimikaudelle. Eikä unohdeta kiitoksia! Hyvä kick off sisältää nimittäin myös onnistumisten suitsutusta. Reissusta palaa henkilöstö, joka on motivoitunut ja sen myötä tuottavampi.

Lue lisää toteuttamistamme kick off -tyylisistä reissuista Kreikan saaristoon >> tai Kanarian saarille >>

 

 

2. Haastava yhteisrutistus hitsaa yhteen

Haluatteko kääriä hihat ja kokata MasterChef -tyyliin? Entä miltä kuulostaisi jääveistoskilpailu sen jälkeen, kun alan ammattilainen on opettanut perusteet? Kokkauskisa toteutetaan ammattikeittiössä ja jääveistoskilpailu esimerkiksi Helsingin kattojen yllä Savoyn terassilla. Haastavaa ryhmäaktiviteettia suositellaan, kun tavoitteena on kehittää henkilöstön tiimityötä ja projektinhallintakykyjä. Tämän jälkeen porukka rokkaa yhteen aivan uudella tavalla.

 

 

3. Luovuuden herättely takaa uudet ideat

Kiireessä ja kuormituksessa valtaosa ihmisen luovuudesta jää käyttämättä. Luovuudella on kuitenkin iso merkitys, sillä se synnyttää uusia ajatuksia, ideoita ja ratkaisumalleja. Henkilöstön luovuutta voidaan ruokkia esimerkiksi Food & Art -henkisessä kick offissa Suomen merkittävimpien taiteilijoiden ateljeekodissa Hvitträskissä. Upea rakennus inspiroi, opastettu museokierros häikäisee ja makunystyröitä hellii Michelin-kokkien toteuttama illallinen. Ja koska musiikki vaikuttaa tunnetusti aivojemme hyvinvointiin, tapahtuman kruunaa suomalaisen eturivin artistin keikka. Anna Puu, Vesterinen yhtyeineen tai Ismo Alanko – akustisesti vain teille!

 

 

4.Saunominen saaressa puhdistaa uuteen alkuun

Suomalaiset ovat saunakansaa. Sauna hellii, rentouttaa ja ravitsee. Ennen saunassa syntyi lapsia, sittemmin erilaisia sopimuksia ja nykyään jopa yrityksiä, kuten pohjanmaalainen menestystarina Kyrö Distillery.  Myös työyhteisöä on helppo helliä saunassa ja sen ympärillä. Ohjelma voidaan rakentaa esimerkiksi Helsingin edustalla olevalle pienelle nimettömälle saarelle, joka kätkee maastoonsa kolme erilaista saunaa. Löylyt, merivesi ja tunnelmallinen illallinen auttavat virittämään porukan uuteen alkuun. Ne, jotka eivät pidä saunomisesta, hitsautuvat yhteen esimerkiksi lautapelien tai muun ohjelman avulla.

 

Katso lisää asiakkaillemme toteutettuja matkoja:

Soita meille!