Olympialaiset yrityksille

Olympiakomitea ja Elämys Group ovat sopineet monipuolisesta yhteistyöstä, joka kattaa Tokion ja Pekingin olympialaiset. Pyeongchangin olympiaprojektista alkaneen yhteistyön tavoitteena on parhaat kisamatkaan liittyvät palvelut Suomen Olympiajoukkueelle ja sen tukijoukoille.

Elämys Group vastaa yksinoikeudella lipunmyynnistä Suomessa sekä urheilijoiden, yrityskumppanien ja arvovieraiden matkustamisesta ja palveluista. Lisäksi Elämys on Tokioon nousevan Metsä Paviljongin eli Suomen virallisen National Hospitality House -talon virallinen yhteistyökumppani vastaten matkapalveluista sekä tarpeen mukaan tapahtumapalveluista.

Suomalaisille yrityksille yhteistyö mahdollistaa olympialaisten hyödyntämisen entistä tehokkaammin koko olympiadin aikana: Monipuolisten räätälöityjen VIP-matkapakettien lisäksi yritysten on mahdollista järjestää paikallisia asiakas- ja myyntitapahtumia Tokiossa sekä ennakkotilaisuuksia ennen olympialaisia Suomessa.

Olympialaisten matkapaketit julkaistaan keväällä 2019 ja virallinen myynti alkaa kesäkuussa. Yrityspaketteja- ja tapahtumia suunnitellaan ja räätälöidään Tokioon jo nyt – ole pikaisesti yhteydessä niin räätälöidään teille olympiaelämys! 


Ota yhteyttä ja kysy lisää yrityspalveluista: +358 40 645 7964
Email: contact@elamysgroup.com

 


Havainnekuva Suomen suurlähetystön yhteyteen rakennettavasta Metsä Paviljongista

Metsä Paviljonki

Tokion keskustaan vuoden 2020 kesäolympialaisten yhteyteen kohoava Business Finlandin ja Metsä Groupin toteuttama Metsä-paviljonki rakentuu suomalaisista puutuotteista. Japanin Suomen suurlähetystön tontille nouseva paviljonki tarjoaa suomalaisyrityksille inspiroivan mahdollisuuden esitellä tuotteitaan ja palveluitaan Japanissa.  

Olympialaisten ja paralympialaisten aikaan paviljonki toimii Suomen joukkueiden virallisena National Hospitality House -talona. Paviljongissa vierailee Suomen valtion, Suomen Olympiakomitean ja Suomen Paralympiakomitean virallisia delegaatioita, yritysten asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, huippu-urheilijoita ja kisaturisteja.  

Lue lisää Suomen Metsä Paviljongista ->


Ota yhteyttä ja kysy lisää yrityspalveluista: +358 40 645 7964
Email: contact@elamysgroup.com

Soita meille!