Metsä-paviljonki nostaa suomalaisen osaamisen näkyville Tokiossa

Tokioon pystytettävä paviljonki tarjoaa suomalaisyrityksille mahdollisuuden liiketoiminnalle ja kontakteille Japanissa.

Suomalaisten yritysten ja kaupunkien on mahdollista saada kansainvälistä näkyvyyttä Tokiossa vuoden 2020 kesäolympialaisten ja paralympialaisten yhteydessä. Suomen Japanin-suurlähetystön tontille Tokion ydinkeskustaan pystytettävä puinen Metsä-paviljonki tarjoaa puitteet niin näyttelyille, seminaareille, juhlille kuin rentoutumisellekin.

Metsä-paviljongin kumppaniohjelman tavoitteena on vahvistaa mukana olevia brändejä, esitellä innovatiivisia tuotteita ja tuoda kaupallista lisäarvoa yrityksille. Paviljongin kumppanit pääsevät luomaan yhdessä ainutlaatuisen, vastuullisen ja globaalisti kiinnostavan tarinan.

Metsä-paviljongin ja mukana olevien yritysten tarinaa ryhdytään kertomaan heti projektin alkuvaiheista lähtien osana paviljongin markkinointistrategiaa. Business Finlandin pystyttämä paviljonki toimii olympialaisten aikana myös Suomen virallisena National Hospitality House -talona, jonne kutsutaan virallisia delegaatioita, huippu-urheilijoita ja kisaturisteja.

Olympiatiimimme on valmiina räätälöimään teidän tarpeitanne vastaavan matkan, jota vieraasi eivät unohda! Ota yhteyttä olympia-asiantuntijaamme: tokyo2020corporate@elamysgroup.com

Aiheesta lisää:

Soita meille!