Henkilöstötapahtumat

Henkilöstötapahtuma on yrityksen paras sisäisen viestinnän väline

Onnistunut henkilöstötapahtuma on yhdistelmä henkeä kohottavaa, porukkaa yhteen hiovaa yhdessäoloa sekä yrityksen tarinan kertomista ja kirjoittamista elämyksellisessä ympäristössä.

Yrityksen sisäiset tapahtumat kertovat tehokkaimmin tärkeimmän yrityksestä: keitä me olemme, mikä erottaa meidät muista ja mihin me olemme matkalla. Henkilökunnan huomioiminen ja palkitseminen yhteisissä tapahtumissa näkyy ja kuuluu yrityksen sisällä sekä muokkaa yrityskuvaa ulospäin työnantajana, yhteistyökumppanina ja palveluntarjoajana.

Onnistuneen tapahtuman edellytys nro.1: selkeät tavoitteet

Ilman tavoitteita ei voi odottaa tuloksia. Henkilöstötapahtumaa suunniteltaessa kartoitamme asiakkaan tarpeet, autamme määrittämään terävät tavoitteet tapahtumalle ja selkeät mittarit onnistumiselle. Kokonaisuus suunnitellaan tavoitteiden pohjalta.

Usein hyvä pohja tapahtuman tavoitteeksi on henkilöstön motivointi, sitouttaminen, palkitseminen tai yhteishengen parantaminen. Näiden lisäksi merkittäviä tavoitteita ovat tärkeiden viestien kommunikoiminen henkilöstölle sekä yrityskuvan rakentaminen henkilöstön kautta. Yhtä tärkeää kuin itse tavoitteet, on mittarit joilla onnistumista voidaan arvioida.

Tarjoamme palveluitamme henkilöstötapahtumien suunnittelun ja tuotannon lisäksi kannusteohjelmien sekä kannuste- ja palkintomatkojen suunnittelussa ja toteutuksessa. Olemme toteuttaneet pieniä ja suuria henkilöstötapahtumia yli 50:ssä maassa vastaten kokonaisuuden matka- ja tapahtumajärjestelyistä.

Ole rohkeasti meihin yhteydessä jos vastuullasi on:

  • Henkilöstötapahtumat ja muut yrityksen sisäiset tapahtumat
  • Henkilöstön ja myynnin motivointi, palkitseminen ja sitouttaminen
  • Kannusteohjelmat ja kannustematkat Suomessa ja ulkomailla
  • Yrityskulttuurin rakentaminen, tärkeiden viestien kommunikoiminen henkilöstölle

Asiantuntemuksemme kattaa myös:

 

Asiakkaitamme

Henkilöstöelämyksiä kanssanne tekemässä:

Aarni Kotilainen

Lähetä sähköpostia »

Karoliina Ala-Opas

Lähetä sähköpostia »
Soita meille!