Asiakastapahtumat

Hyvin järjestetty asiakastapahtuma on aito kohtaaminen

Asiakas- ja kumppanuussuhteiden ylläpito ja uusasiakashankinta ovat elintärkeitä kaikille yrityksille. Kasvokkain kohtaaminen on todistetusti tehokkain tapa ylläpitää ja syventää asiakassuhteita sekä luoda uusia.

Hyvin suunnitellussa tapahtumassa asiakas yllätetään jo ennakkoviestinnässä ja sitouttaminen jatkuu paikan päällä mielenkiintoisissa kohtaamisissa sekä mieleenpainuvassa ohjelmassa. Tavoiteltu viesti välittyy ja asiakassuhde syvenee kun asiakas kokee elämyksiä, jotka hän muistaa pitkään.

Eksklusiivisista matkoista suuriin tapahtumiin

Me Elämys Groupilla suunnittelemme ja toteutamme elämyksellisiä tapahtumia, joilla autamme sitouttamaan asiakkaita, myymään palveluita ja tuotteita sekä kommunikoimaan tärkeitä viestejä. Rakennamme toteutuksen asiakkaan tavoitteiden ja tarpeiden pohjalta – tärkeimmille asiakkaille uniikki kokemus ja isommille kohderyhmille onnistunut ja laadukas tapahtuma.

Elämys Group suunnittelee ja toteuttaa vuosittain yli 50 asiakastapahtumaa n. 20 eri maassa. Tapahtumien koko vaihtelee 500 asiakkaan gaalasta 5 henkilön eksklusiiviseen asiakasmatkaan.

Meihin kannattaa olla yhteydessä jos sinulle on tärkeää:

  • Asiakastapahtumien suunnittelu ja tapahtumatuotanto
  • Brändin rakentaminen ja viestintä
  • Elämyksellisten tapahtumien ja matkojen toteuttaminen asiakkaille
  • Seminaarit,  Konferenssit ja kongressit
  • Myynnin tukeminen elämyksellisillä tapahtumilla

Asiantuntemuksemme kattaa myös:

Asiakkaitamme

Asiakastapahtumia kanssanne tekemässä

Aarni Kotilainen

Lähetä sähköpostia »

Karoliina Ala-Opas

Lähetä sähköpostia »
Soita meille!