Salibandyn MM-kotikisat 2021

3.–11. joulukuuta 2021


VIP-liput ja Hospitality-ohjelmat saatavilla nyt

Miesten salibandyn MM-kisat pelataan joulukuussa 2021 Helsingissä. ​​Elämys Group on yhteistyössä Salibandyliiton kanssa rakentanut ainutlaatuisen ja unohtumattoman elämyksen. Tarjoamme vieras- ja hospitality-ohjelman, jossa yhdistyvät maailmanluokan urheilusuoritukset suomalaisten tähtihetkiä painottaen, laadukkaat oheispalvelut sekä mahdollisuus jatkaa iltaa kulttuuri-, kulinarismi- ja viihdetarjonnan parissa esim. Mall of Triplan monipuolisissa tiloissa.

​​Yhdistä otteluelämykseen oman yrityksesi sisältöä seminaarin, yritysvierailuiden tai oheistapahtumien kautta. Salibandyn MM-kisat osuvat ensi vuonna parhaimpaan pikkujoulukauteen, joten tässä valmis ohjelma yrityksesi juhlakauteen. Tutustu eri pakettien sisältöön alta.

Alkusarjan pelit ja puolivälierät pelataan legendaarisella Helsingin Jäähallilla Nordiksella ja finaaliviikonloppu Hartwall Areenalla.

VIP-lipunmyynti on käynnissä finaaliviikonlopun osalta ja muiden otteluiden osalta myynti alkaa alkukeväästä 2021 otteluaikataulujen tarkennettua. Parhaita paikkoja ja VIP-paketteja on rajoitettu määrä, joten nappaa omasi pian!

Yli kymmenen henkilön ryhmävarauksissa ja erityistoiveissa olethan yhteydessä toimistollemme
sähköpostitse info@elamysmatkat.com tai puhelimitse 030 621 9440, niin räätälöimme teille unohtumattoman salibandyelämyksen!
 
Suomen alkusarjan ottelut VIP All Star

Suomen alkusarjan ottelut pelataan Helsingin Jäähallissa ”Nordiksella” perjantaina 3.12., lauantaina 4.12. ja sunnuntaina 5.12. Alkusarjan VIP All Star tilana toimii rento Royal Club, jossa tarjotaan tasokas buffet-ruokailu ja yhteisöllistä MM-salibandya parhaimmillaan. Royal Clubin VIP-tilasta on lyhyt matka katsomopaikoille. Tarjoilujen, parhaiden paikkojen ja hyvän seuran lisäksi kuullaan viimeisimmät pre-game kommentit suoraan asiantuntijoilta.

Lue lisää ja varaa >>

 
Puolivälieräottelut VIP All Star

Puolivälieräottelut pelataan Helsingin Jäähallissa ”Nordiksella” keskiviikkona 8.12. Alkusarjan VIP All Star tilana toimii rento Royal Club, jossa tarjotaan tasokas buffet-ruokailu ja yhteisöllistä MM-salibandya parhaimmillaan. Royal Clubin VIP-tilasta on lyhyt matka katsomopaikoille. Tarjoilujen, parhaiden paikkojen ja hyvän seuran lisäksi kuullaan viimeisimmät pre-game kommentit suoraan asiantuntijoilta.

Lue lisää ja varaa >>

 
Finaaliviikonlopun ottelut VIP All Star

Finaaliviikonlopun välierä- ja finaalipelit pelataan Hartwall Areenalla 10.-11.12.2021. Finaaliviikonlopun VIP All Star tilana toimii tunnelmallinen VIP-tila Hartwall Arenalla, jossa tarjotaan tasokasta buffet-ruokaa ja yhteisöllistä salibandyfiilistä parhaimmillaan. Platinum-ravintolan VIP-tilasta on lyhyt matka katsomopaikoille. Tarjoilujen, parhaiden paikkojen ja hyvän seuran lisäksi siellä myös kuullaan pre-game kommentit suoraan asiantuntijoilta.

Tilaisuus alkaa aina 2 tuntia ennen ottelun alkua ja VIP-tilat ovat auki 30 min ottelun jälkeen.

Lue lisää ja varaa >>

 
Aitiot Salibandyn MM-kisoissa

Nauti MM-kisahuumasta aitiopaikoilta hyvässä seurassa! Tarjoamme aitiomahdollisuuden kaikkina pelipäivinä.

Helsingin Jäähallissa on runsaasti aitioita, joihin mahtuu 10-15 henkilöä sporttiseen illaviettoon.

Hartwall Arena tarjoaa monipuolisesti erilaisia aitiovaihtoehtoja, joita voit hyödyntää, olipa kyseessä pienemmän kaveriporukan illanvietto tai isompi firman tilaisuus MM-kisojen yhteydessä.

Lue lisää ja varaa >>

 
Kaikissa otteluissa VIP Legends

Legends-pakettiin kuuluu viiden ruokalajin menu Olossa, parhaat paikat Suomen otteluun, kuljetus otteluareenalle sekä sisäpiiristä tulevan salibandyasiantuntijan otteluennakon ja kommentit ennen ottelua.

Illallinen alkaa Ravintola OLOssa Pohjoisesplanadilla 3 tuntia ennen pelin alkua. VIP-tilat ovat auki 30 min ottelun jälkeen. Erätauoilla omat klubipaikat ja kuohuviinitarjoilu.

Legends VIP järjestetään kysynnän mukaan, pääasiassa Suomen ottelupäivinä.

Lue lisää ja varaa >>