Salibandyn MM-kisat 2020

VIP-liput ja Hospitality-ohjelmat saatavilla nyt

Miesten salibandyn MM-kisat pelataan joulukuussa 2020 Helsingissä. ​​Elämys Group on yhteistyössä Salibandyliiton kanssa rakentanut mahdollisuuden ainutlaatuiseen ja unohtumattomaan elämykseen yrityksesi asiakkaille ja sidosryhmille. Tarjoamme vieras- ja hospitality-ohjelman, jossa yhdistyvät maailmanluokan urheilusuoritukset suomalaisten tähtihetkiä painottaen, laadukkaat oheispalvelut sekä mahdollisuus jatkaa iltaa kulttuuri-, kulinarismi- ja viihdetarjonnan parissa esim. Mall of Triplan monipuolisissa tiloissa.

 

​​Yhdistä otteluelämykseen oman yrityksesi sisältöä seminaarin, yritysvierailuiden tai oheistapahtumien kautta. Salibandyn MM-kisat osuvat ensi vuonna parhaimpaan pikkujoulukauteen, joten tässä valmis ohjelma yrityksesi juhlakauteen. Tutustu eri pakettien sisältöön alta.

Alkusarjan pelit ja puolivälierät pelataan legendaarisella Helsingin Jäähallilla Nordiksella ja finaaliviikonloppu Hartwall Areenalla.

 

Parhaita paikkoja ja VIP-paketteja on rajoitettu määrä, joten nyt kannattaa olla yhteydessä toimistoomme sähköpostitse info@elamysmatkat.com 
tai puhelimitse +358 9 622 70 940 niin räätälöimme teille unohtumattoman salibandyelämyksen!

Soita meille!