Guide – Sådan rejser du til Paris til Sommer-OL 2024!

Paris OL 2024 – tilbage i Europa!

Efter 12 år vender Sommer OL tilbage til Europa og kærlighedens by, Paris, hvor der sidst var OL i 1924, altså for 100 år siden!

Fra den 26. juli til den 11. august 2024 vil atleter fra over 200 lande konkurrere på ikoniske steder som Eiffeltårnet, Roland Garros og Versailles-paladset. Denne guide giver dig praktiske råd om, hvordan du kan blive en del af verdens største sportsbegivenhed:

Planlæg din tur og gør dig bekendt med programmet.

At rejse til Paris om et år kan virke langt væk, men med OL i sigte er der ingen tid at spilde. OL er verdens største sportsbegivenhed, og det påvirker også tilgængelighed og prissætning af rejser og indkvartering. Derfor er det en god idé at starte planlægningen tidligt for at sikre dig en plads til den ønskede OL-oplevelse. Planlægningen begynder ved at gøre dig bekendt med konkurrenceprogrammet.

Du kan finde et kort over de forskellige konkurrencesteder her er samt tidsplanerne her.

At købe billetter til Paris OL 2024

Du kan købe billetter på to forskellige måder:

A) Almindelige billetter gennem Paris2024 billetbutik

Du kan købe billetter til OL online via Paris2024s hjemmeside. Mange billetter er allerede udsolgt, men der kan stadigt være nogle tilgængelige. Bemærk, at billetter altid bør købes fra en officiel billetsælger eller officiel videresalgsbutik.

B) Hospitality-billetter fra Elämys Groups onlinebutik

En sikker måde at købe billetter og sikre dig adgang til OL er at købe hospitality-billetter til den sportsbegivenhed du gerne vil se. Du kan direkte købe din billet til den ønskede dag og sport.

Der er flere niveauer af hospitality, og prisen bestemmes af begivenheden, billetkategorien og hospitality-niveauet. Afhængigt af niveauet inkluderer billetten adgang til Clubhouse 24 OL-lounge i centrum af Paris (Off-venue hospitality - OVH) eller en VIP-lounge/adgang til VIP-område på konkurrencestedet (In-venue hospitality - IVH).

Priserne for hospitality-billetter er ikke altid betydeligt højere end almindelige billetter.

Eksempler på priser for hospitality-billetter:

TENNIS
Off Venue hospitality-billetter (OVH) til tennis, som spilles på legendariske Roland Garros: € 175.
Læs mere her >>

GOLF
Off Venue hospitality-billetter (OVH) til herrernes golfturnering der spilles på den fantastisk bane The National der lagde bane til Ryder Cup i 2018: €150.
Læs mere her >>

BREAKDANCE
Off Venue hospitality-billetter (OVH): €175.
Læs mere her >>

BEACH VOLLEY
Off Venue hospitality-billetter (OVH) til den indledende runde. Beachvolley turnering afvikles på et beachvolley stadion etableret ved foden af Eiffeltårnet: €275.
Læs mere her >>

BASKETBALL
Off Venue hospitality-billetter til herrernes basketballfinale: €1495.
Læs mere her >>

Udforsk alle begivenheder og pakker i Elämys Groups onlinebutik.

Fly og hoteller

Nu hvor du har sikret dine billetter til de ønskede begivenheder, er det næste skridt at arrangere rejse og indkvartering i Paris. Som du nok kan gætte, vil byen være fyldt med atleter, besøgende og arrangører, hvilket gør det svært at finde indkvartering. Derfor er det en god idé at være tidligt ude!

Når du har bestilt dine ønskede billetter, vil Elämys sende dig et spørgeskema, hvor du kan angive hotel, fly og andre tjenester, du har brug for til din OL-rejse. Elämys' OL-team vil sende dig et skræddersyet tilbud baseret på dine ønsker.

Elämys rejsepakker inkluderer også lokale guider og turledere for at sikre den bedst mulige oplevelse.

Glæd dig til din tur og lad os som rejsearrangør tage sig af alle rejserelaterede sager for dig. Du kan fokusere på at følge de danske atleters præstationer på vej til Paris OL 2024!

Image
Image