Guide – Så reser du till sommar-OS i Paris2024!

Paris OS 2024 – Olympiska Spelen är återigen i Europa!

Efter 12 år återvänder OS till Europa. Denna gång till Paris som nu arrangerar spelen igen, 100 år efter OS i Paris 1924. Från den 26 juli till den 11 augusti 2024 kommer idrottare från över 200 länder att tävla på ikoniska platser som Place de La Concorde, parken nedanför Eiffeltornet och Versailles-palatset. Följ med och upplev att historia skapas i världens största sportevenemang. Denna guide ger dig praktiska tips om hur du kan ta del i Paris OS 2024.

Planera din resa och bekanta dig med programmet.

Att resa till Paris om ett år kan verka avlägset, men med OS på agendan finns det ingen tid att förlora. OS är världens största sportevenemang, och detta påverkar även tillgängligheten och prissättningen på resor och boende. Därför kan det vara bra att börja planera tidigt för att säkra dig din plats. Planeringen börjar med att bekanta sig med tävlingsprogrammet.

Du hittar kartan över spelplatserna här och tävlingsschemat här.

Sök efter biljetter och säkra din plats vid önskat evenemang

Att köpa biljetter till Paris OS 2024. Du kan få tag i biljetter på två olika sätt:

A) Biljetter via Paris2024

Du kan köpa biljetter till OS, online via Paris2024s websida. På många evenemang är biljetterna redan sålda, men det kan fortfarande finnas ett fåtal tillgängliga.

Obs! biljetter bör alltid köpas från en officiell biljettförsäljare eller officiell återförsäljarbutik.

B) Hospitality-biljetter från Elämys Groups webbutik

Ett säkert sätt att skaffa sig biljetter och säkra dig din resa till OS är att köpa Hospitality-biljetter. On Location som ansvarar för hospitalityn under OS erbjuder olika nivåer av hospitality, och priset bestäms av evenemang, biljettkategori och nivå på hospitality. Beroende på nivå inkluderar biljetten antingen inträde till Clubhouse 24 OS-lounge i centrala Paris (Off-venue hospitality) eller en VIP-lounge på arenan (On-site hospitality).

Pris på hospitality-biljetter är inte alltid avsevärt högre än för vanliga biljetter.

Exempel på priser för hospitality-biljetter:

TENNIS
Clubhouse 24 hospitality-biljetter till den legendariska Roland Garros-tennisturneringen, ser vi någon ny stjärna födas på gruset i Paris?: 175 €.
Läs mer här >>

FRIIDROTT
Följ Armand Duplantis väg mot finalen i kvalhoppningen, Clubhouse 24 hospitality-biljetter € 363.
Läs mer här >>

Följ Armand Duplantis väg mot OS-guld, Clubhouse 24 hospitality-biljetter € 1180.
Läs mer här >>

GOLF
Clubhouse 24 hospitality-biljetter till herrarnas golftävling: 165 €.
Läs mer här >>

SIMNING
Upplev 100-metersfinalen i fjärilsim med Sarah Sjöström (?): Clubhouse 24 hospitality-biljetter 1 140 €.
Läs mer här >>

BEACH VOLLEY
Följ David Åhman och Jonatan Hellvig under dom inledande omgångarna på arenan som ligger i Eiffeltornsparken: Clubhouse 24 hospitality-biljetter 330 €.
Läs mer här >>

Utforska alla evenemang och paket i Elämys Groups webbshop.

Se till att också ha bokat flyg och hotell

Nu när din reseplan är klar och du har säkrat dig dina biljetter är nästa steg att ordna med själva resan och ditt boende i Paris. Som du säkert vet, att under ett OS är staden full av idrottare, besökare och arrangörer, vilket kan göra det utmanande att hitta ett boende. Det är därför bäst att planera och boka detta tidigt.

Vi i Elämys kommer att skicka ett frågeformulär efter att du har beställt, där du kan ange behov av hotell, flyg och evt. andra tjänster du behöver för din OS-resa. Vårt OS-team återkommer erbjudanden baserat på dina önskemål.

Elämys resepaket inkluderar reseledare på plats för att säkerställa den bäst möjliga upplevelsen.

Vi vill skapa en oförglömlig OS upplevelse för dig i Paris! Vi i Elämys Group hjälper dig att göra Paris OS 2024 till en unik upplevelse.

Image
Image

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Voit ottaa yhteyttä Elämyksen olympia-tiimiin oheisen lomakkeen kautta.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse olympicsfin@elamysgroup.com