Suhteet tiivistyivät rakennusalan yrityksen elämyksellisellä asiakasmatkalla [15 hlöä]

Asiakasmatka Irlantiin sisälsi elämyksiä elämysten perään. Parin päivän laatuaika paransi asiakassuhteita kertaheitolla.

Helsinkiläinen rakennusalan yritys on tunnettu siitä, että se kohtelee asiakkaitaan viimeisen päälle hyvin. Yrityksen ensisijaisena tavoitteena on ylittää tilaajiensa odotukset jokaisessa projektissa. Viime vuosina se on virittänyt huippuunsa myös asiakkaiden sitouttamisen ja vienyt heitä eurooppalaisiin pääkaupunkeihin.

Yritys on lennättänyt asiakkaitaan muun muassa Prahaan ja Budapestiin. Kesällä 2018 kohteeksi valikoitui tunnelmallinen Dublin, jossa erilaisista aktiviteeteista on helppo järjestää unohtumattomia elämyksiä.

Vinttikoirakisat ja viskiä

Kun koko 15 hengen porukka oli saatu kesäiseen Dubliniin, lähdettiin perinteiselle kiertoajelulle vehreän kaupungin kaduille. Kiertoajelun jälkeen vuorossa oli osallistuminen Irlannin perinteikkäisiin vinttikoirakisoihin. Kisat ovat yksi Dublinin hauskimmista ajanvietteistä – ja taatusti jotakin erilaista! Shelbourne Parkissa sijaitsevan radan kupeessa oli ravintola, jossa porukka sai nauttia kolmen ruokalajin illallisen ja lyödä vetoa koirien puolesta.

Päivä päättyi tutustumisella viskiin, eli yhteen Irlannin suosituimmista juomista. Irish Wiskey Museum tarjosi tietoa viskistä niin sanallisessa kuin maistiaistenkin muodossa, eikä kokemus jättänyt ketään kylmäksi.

Laatuaika palkitsi

Reissun toinen päivä alkoi lounaalla palkitussa Nancy Hands -ravintolassa. Herkkujen ääreltä porukka suuntasi yhteen Dublinin ja koko Irlannin kuuluisimmista nähtävyyksistä: Guinness Storehouseen. Oluen valmistus tuli tutuksi tehdaskierroksella, jonka jälkeen oli aika nauttia tuopilliset sitä kaikkein maukkainta Guinnessia.

Kuvat: Nancy Hands

Päivä päättyi tunnelmalliseen illalliseen entisessä katedraalissa, St. Mary’s Churchissa, joka kantaa nykyään nimeä The Church. Vuonna 2005 avattu nähtävyys kätkee sisäänsä kahvilan, baarin, ravintolan ja yökerhon.

Kahden yön reissulta kotiin palasi joukko, joka oli päässyt tutustumaan Dublinin ikimuistoisiin elämyksiin ja viettämään laatuaikaa yhdessä. Asiakassuhteita parannettiin ja uusia suhteita solmittiin. Reissun jälkeen oli erityisen hyvä jatkaa yhteistyötä.

Kuvat: Guinness Storehouse

Kuvat: The Church

The Temple Bar – legendaarinen ilta pubissa

Soita meille!