Elämys Group vastaa yksinoikeudella Tokion olympialaisten myynnistä Irlannissa – sopimuksen arvo 3-5 miljoonaa euroa

Elämyksen uusi toimitusjohtaja Pasi Latva ottaa ohjat kansainvälistyvässä kasvuyrityksessä

Matka- ja tapahtumayritys Elämys Group on solminut merkittävän yksinoikeussopimuksen Irlannin Olympiakomitean kanssa. Sopimus koskee Tokion kesäolympialaisten myynti- ja markkinointioikeuksia Irlannissa. Sopimuksen arvo on vuosina 2019-2020 kolmesta viiteen miljoonaa euroa. Elämys Group on aiemmin solminut vastaavan sopimuksen Suomen Olympiakomitean kanssa. 

Elämys Group vahvistaa johtoaan vastaamaan entistä paremmin kasvun ja kansainvälistymisen haasteisiin. Elämyksen kilpailija Event Travelin nykyinen toimitusjohtaja Pasi Latva aloittaa yhtiön uutena toimitusjohtajana heinäkuussa. Elämys on myös vahvistanut hallitustaan Secto Automotive Oy:n toimitusjohtaja Ville Alasella. Elämyksen nykyinen toimitusjohtaja Jussi Viskari jatkaa hallituksen puheenjohtajana sekä operatiivisesti kansainvälisistä asiakkuuksista vastaavana johtajana.

Irlannin olympiasopimus on merkittävä askel yhtiöllemme paitsi yksittäisenä hankkeena, myös osoituksena siitä, että konseptimme kestää kovimmankin kansainvälisen vertailun. Voitimme Irlannin kilpailutuksessa alan kansainväliset markkinajohtajat ATPI:n Englannista ja CoSportin Yhdysvalloista. Kun samalla saimme kiinnitettyä Suomen kovimman ammattimiehen toimitusjohtajaksi ja piinkovan kasvuyritysjohtajan hallitukseen, on tämä meille käänteentekevä kevät, sanoo Elämyksen Jussi Viskari.

Elämyksen toimitusjohtajana aloittaa heinäkuussa Pasi Latva

Elämyksen sopimus Irlannin kanssa on saanut merkittävän huomion Irlannin mediassa. Se on myös merkittävimpiä Suomalaisia matkailun palveluvientisopimuksia vuosiin.

Elämyksen sopimus Irlannin Olympiakomitean kanssa on komea osoitus suomalaisen matkailuyrityksen kansainvälisestä kilpailukyvystä. Se on myös osoitus siitä, että rohkealla ja ennakkoluulottomalla asenteella toimivan yrityksen ei tarvitse kumarrella globaaleja markkinajohtajia, iloitsee Suomen matkatoimistoalan liiton toimitusjohtaja Heli Mäki-Fränti.

Irlannin Olympiakomitean toimitusjohtaja Peter Sherrad vastasi neuvotteluprosessista Irlannin OK:n puolesta.

Elämys Groupin valintaa edelsi äärimmäisen huolellinen prosessi, jossa arvioitiin kaikki varteenotettavat ehdokkaat. Elämyksen valikoiduttua parhaaksi kandidaatiksi kävimme vielä tarkemman arvioinnin heidän taustastaan ja toimintatavoistaan. Olemme vakuuttuneita, että olemme tehneet hyvän valinnan ja että Elämys täydentää Irlannin joukkuetta erinomaisesti.

Elämys Group                     
Aarni Kotilainen, 040 5929404
aarni.kotilainen@elamysgroup.com 
Jussi Viskari, 040 584 6425
jussi.viskari@elamysgroup.com

Olympic Council of Ireland      
Peter Sherrad, ceo@olympicsport.ie

Smal ry
Heli Mäki-Fränti, 040 575 1303, heli.maki-franti@smal.fi

Elämys Group / Secto Automotive
Ville Alanen, ville.alanen@secto.fi  

Elämys Group / Event Travel
Pasi Latva, 040 070 0328

Aiheesta muualla

The Irish Times
https://www.irishtimes.com/sport/other-sports/ofi-attempts-to-leave-rio-behind-as-it-names-new-ticket-reseller-1.3855046?mode=amp

Ireland’s National Public Service Broadcaster RTÉ
https://www.rte.ie/sport/olympics/2019/0409/1041689-olympic-federation-of-ireland-sarah-keane-tickets/

Irlannin Olympiakomitea
https://www.olympics.ie/news/17942-further-details-of-the-athlete-first-plans-ahead-of-tokyo-2020-olympics-announced.html

Elämys Group (Milargo Ltd Oy) on Suomen suurin urheilumatkojen järjestäjä. Yritys on erikoistunut urheilu- ja yritysryhmien matkojen ja tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen Suomessa ja ulkomailla. Johdon omistuksessa olevan kotimaisen yrityksen 25 hengen henkilökunta työskentelee Helsingin Vallilassa. Yritys palvelee kuluttaja-asiakkaita nimellä Elämysmatkat. www.elamysmatkat.com / www.elamysgroup.com

Elämyksen sopimus Irlannin kanssa sai tiistaina huomiota Irlannin mediassa
Soita meille!