Asiantunteva tapahtumajärjestäjä hoitaa tilaisuuden kuin tilaisuuden

Tukeudu asiantuntevaan tapahtumajärjestäjään, kun haluat saada aikaan loistavan tilaisuuden ja keskittyä olennaiseen.

Oletko menettänyt yöunesi, kun vaativa henkilöstö- tai asiakastapahtuma lähenee? Viekö tilaisuuden järjestäminen sinulta laadukasta työaikaa, jonka voisit käyttää tuottavammin? Anna meidän auttaa!

Me Elämys Groupilla suunnittelemme tapahtumia, olipa osallistujia sitten viisi tai viisisataa.

”Vastaamme tapahtuman kulusta alusta loppuun, jolloin sinä voit keskittyä henkilöstöön ja asiakkaisiin”, Elämys Groupin toimitusjohtaja Jussi Viskari lupaa.

Tapahtumat ulkomailla

Yli puolet Elämys Groupin tapahtumista järjestetään ulkomailla. Suomen rajojen ulkopuolella saadaan aikaan vaikuttavia toteutuksia, mutta se myös nostaa tuotantojen vaativuutta. Elämys Groupilla on laaja kohdetuntemus ja kattava kansainvälinen kumppaniverkosto, jotka tehostavat maailmalla toimimista.

”Asiantuntijamme ovat tottuneet haastaviin tapahtuma- ja matkajärjestelyihin, minkä vuoksi heillä ei mene sormi suuhun vaativissakaan tilanteissa”, Viskari sanoo.

Kansainväliset vieraat Suomessa

Suomi on houkutteleva kohde kokousten ja konferenssien järjestäjille. Toimiva infrastruktuuri, hyvät lentoyhteydet, puhdas luonto ja tasokkaat palvelut ovat tuoneet maahan niin presidenttejä, huippupoliitikkoja kuin lomailevia maailmantähtiäkin.

Elämys Group vastaa monen suomalaisen yrityksen tapahtumista ja ohjelmista, jotka on suunnattu kansainvälisille vieraille. Lisäksi teemme yhteistyötä Suomen kongressitoimiston ja kansainvälisten kokous- ja konferenssijärjestäjien kanssa.

Soita meille!