Matkajärjestelyt

Onnistuneet matkajärjestelyt ovat tapahtuman perusedellytys

Yritys- ja urheilutapahtumiin liittyvät matkajärjestelyt poikkeavat tavanomaisesta liike- ja kokousmatkustuksesta ryhmäkokojen ja aikavaatimusten osalta: suuri määrä matkustajia täytyy saada yhtä aikaa nopeasti ja kustannustehokkaasti tapahtumakaupunkiin ja -paikkaan – usein vielä eksoottisiin tai syrjäisiin kohteisiin. Elämys Groupin matkatiimi on erikoistunut toteuttamaan matkustus- ja logistiikkajärjestelyjä suurille ja pienille ryhmille erilaisten tapahtumien yhteyteen.

Suunnittelemme ja toteutamme kaikki matkustamiseen liittyvät järjestelyt ja olemme aina askeleen edellä huolehtimassa järjestelyjen sujuvuudesta. Kansainvälisissä tapahtumissa matkajärjestelyiden ja logistiikan on toimittava saumattomasti, jotta tapahtumavieraat voivat keskittyä olennaiseen.

Urheiluryhmien matkanjärjestelyt vaativat erityistarkkuutta- ja osaamista. Muutoksiin on kyettävä reagoimaan tilanteessa kuin tilanteessa myös hyvin nopealla varoitusajalla. Sujuvat ja monipuoliset matkajärjestelyt ovat tärkeitä myös yhteistyökumppaneille ja faneille. Elämys Group vastaa mm. Suomen Olympiajoukkueen, Susijengin ja usean muun maajoukkueen matkajärjestelyistä.

Kannuste- ja palkintomatkoissa matkajärjestelyt ovat iso osa kokemusta – toimivat lentoyhteydet, tasokkaat hotellit oikealla paikalla ja saumattomasti kulkevat kuljetukset luovat pohjan uniikille kokemukselle. Haastavien matkajärjestelyiden ja palveluiden toteuttaminen erilaisille ryhmille erityistoiveet huomioiden on matkailun huippuammattilaisten työtä.

Meihin kannattaa olla yhteydessä jos vastuullasi on:

  • Matkajärjestelyt urheiluryhmille ja -joukkueille
  • Tapahtumien logistiikkajärjestelyt
  • VIP- ja hospitality-palvelut tapahtumiin
  • Urheilutapahtumien oheisohjelmien suunnittelu ja toteutus
  • Yhteistyökumppanien sidosryhmämatkojen ja -tapahtumien suunnittelu ja toteutus

Matkajärjestelyitä sumplimassa

Asiakkaitamme

Soita meille!