Kansainväliset tapahtumat

Kansainvälisen tapahtuman järjestäminen vaatii kokemusta

Tapahtuman järjestäminen ulkomailla antaa valtavasti mahdollisuuksia vaikuttaviin toteutuksiin mutta myös nostaa tuotannon vaativuutta. Kohdetuntemus ja laaja kansainvälinen kumppaniverkosto tekevät maailmalla toimimisesta tehokasta ja yllätyksiä tulee eteen vähemmän.

Elämys Group tuottaa yli puolet vuosittaisista tapahtumistaan Suomen rajojen ulkopuolella. Aidosti kansainvälinen tapahtumatiimi sekä haastaviin logistiikka- ja matkajärjestelyihin erikoistuneet matka-asiantuntijat luovat palvelukokonaisuuden, jossa asiakas saa samalta luukulta asiantuntevat matka- ja tapahtumajärjestelyt.

Suomi kansainvälisille vieraille

Suomi on tänä päivänä mielenkiintoinen kohde konferenssien ja kokousten järjestäjille. Toimiva infrastruktuuri, hyvät lentoyhteydet, puhdas luonto sekä tasokkaat palvelut ovat nostaneet mielenkiintoa järjestää kansainvälisiä tapahtumia sekä Helsingissä että Pohjois-Suomessa.

Elämys Group vastaa usean suomalaisen yrityksen tapahtumista ja ohjelmasta kansainvälisille vieraille sekä tekee yhteistyötä Suomen kongressitoimiston ja kansainvälisten kokous- ja konferenssijärjestäjien kanssa tuodakseen Suomeen tapahtumia ympäri maailmaa.

Elämys Groupin on aidosti kansainvälinen tapahtumatoimisto. Globaalin tapahtumaosaamisen lisäksi vastaamme matkajärjestelyistä asiakkaan tarpeiden mukaan tapahtumaan. Olemme toteuttaneet tapahtumia yli 50 maassa.

Meihin kannattaa olla yhteydessä jos fokuksessasi on:

  • Tapahtuman järjestäminen ulkomailla
  • Kansainvälinen tapahtuma Suomessa
  • Seminaarit ja kokoukset
  • Konferenssit ja kongressit
  • Suomeen saapuvien ryhmien palvelut
  • DMC, PCO, MICE -palvelut

Yhteistyökumppanit ja asiakkaitamme

Kansainvälisiä tapahtumia suunnittelemassa ja ryhmiä luotsaamassa

Aarni Kotilainen

Lähetä sähköpostia »

Karoliina Ala-Opas

Lähetä sähköpostia »

Maila-Kaarina Rantanen

Lähetä sähköpostia »

Roope Kekäläinen

Lähetä sähköpostia »

Christina Fagerström

Lähetä sähköpostia »
Soita meille!