Jätä tarjouspyyntö

Tarjouksen pyytäjän muistilista


Yrityksen matkaa tai tapahtumaan suunnittelevan kannattaa listata itselleen selkeästi mitä on suunnittelemassa, mitkä ovat tavoitteet ja toiveet ja mitä kaikkia yrityskohtaisia erityispiirteitä tarjouksissa halutaan otettavan huomioon. Keräsimme yritysmatkaa- tai tapahtumaa suunnittelevalle kevyen muistilistan, jonka avulla pääsee hyvin alkuun.

Jos kiire painaa ja tarvitset apua, soita meille:
+358 40 645 7964 tai laita viestiä: contact@elamysgroup.com


1. Listaa syyt miksi tapahtuma tai matka järjestetään

Kun on mietitty alkuvaiheessa miksi tapahtuma tai matka järjestetään, alkuperäiseen syyhyn on helppo palata kun punnitaan päätöksen alla olevia kohde- tai aktiviteettivaihtoehtoja. Tapahtuma tai matka halutaan yleensä järjestää, koska henkilöstöä halutaan palkita, sitouttaa tai kannustaa tai halutaan tehdä yrityksen toimintaa näkyväksi työmarkkinoilla, kuluttajien keskuudessa tai vaikuttaa yhteistyökumppaneiden mielikuviin.

2. Kirjaa ylös tapahtuman konkreettiset tavoitteet

Tapahtumalla tai matkalla voi olla useita tavoitteita ja ne on hyvä tunnistaa ja miettiä niiden tärkeysjärjestystä. Onko tavoitteena kehittää yhteishenkeä, oppia uutta, tutustua asiakkaisiin vai palkita menestyneestä vuodesta? You name it!

3. Mieti keitä matkalle on lähdössä tai tapahtumaan osallistumassa

Yksilöi erilaiset ryhmät ja mieti millainen tapahtuma sopisi heille parhaiten. Minkä ikäisiä tai henkisiä ihmisiä matkalle on lähdössä ja millaisia rooleja heillä on yritystä kohtaan. Ryhmän koostumus vaikuttaa paljon matkan kohteeseen tai tapahtuman luonteeseen. Kiinnostaako ryhmää erityisesti esim. ruoka- tai viinikulttuuri, urheilulliset aktiviteetit, historialliset kohteet, laskettelu, ranta ja aurinko jne.

4. Kysele osallistumiseen liittyvät esteet

Kartoita ennen matkaa tai tapahtumaa miten iso joukko olisi kiinnostunut osallistumaan. Lähtisikö mukaan enemmän porukkaa jos ajankohtaa muutettaisiin tai tapahtumapaikka tai matkakohde olisi tietyllä etäisyydellä.

5. Vaihtoehtojen listaaminen

Miettikää miten paljon haluatte erilaisia ehdotuksia aktiviteeteistä tai ohjelmasta? Haluatteko tarjota ryhmälle eri vaihtoehtoja matkan tai tapahtuman sisällä, vai onko tarkoitus pitää ryhmä kasassa ja vaikka jopa eristettynä omissa oloissaan.

6. Soita meille! +358 40 645 7964

Tuntuuko alkuun pääseminen työläältä? Meille voi aina soittaa ja tapahtumien ja matkojen suunnittelua voidaan suunnitella yhdessä. Soita vaikka heti!

Jätä tarjouspyyntö

 

 
Haluan tarjouksen viimeistään:
 

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Soita meille!