Globaalin yrityksen koulutustapahtuma
[50 hlö]

Elämys Group toteutti Smartly.io:lle viikon henkilöstötapahtuman Kanarialle talvella 2018. 

Smartly.io halusi kerätä globaalit osaajansa yhteen paikkaan viikoksi työskentelemään yhdessä ja tapaamaan toisiaan. Vahvassa kasvussa olevalle yritykselle koko yrityksen yhteiset tapaamiset ovat harvinaisia ja niistä otetaan kaikki irti. 

Elämys Group etsi asiakkaan toiveiden mukaisen paikan, rakensi ohjelman sekä vastasi matka- ja tapahtumajärjestelyistä paikan päällä. Kuuden päivän toteutuksen aikana oli päivittäin muuttuvan seminaariohjelman lisäksi järjestettävänä illalliset sekä aktiviteetit koko 160 hengen ryhmälle. 

Smartly.io näkee investoinnin yhteiseen tapahtumaan kriittisen tärkeänä, jotta 40 eri kansalaisuutta omaava globaali tiimi pysyy yhteisen strategian takana ja osaajien parhaat ideat saadaan kerättyä yhteen. Tärkeimmät arvot tapahtumalle olivat:

  • Kohtaamiset ja yhteisen kulttuurin rakennus: Tapahtumassa työntekijät oppivat tuntemaan toisiaan ja tekemään töitä yhdessä.
  • Kommunikointi ja liiketoiminnan kehitys: Inspiroivassa ympäristössä jaettiin tietoa sekä luotiin uusia ideoita ja bisnesmalleja.

Tutustu toteutuksesta tehtyyn videoon oheisen linkin kautta.