Liput ja matkapaketit Olympialaisiin

 

Etelä-Korean talviolympialaiset helmikuussa 2018 olivat upea elämys kaikille suomalaisille urheilufaneille. Virallisena Suomen Olympiakomitean matkanjärjestäjänä ja Suomen ainoana virallisena Olympialaisten lipunmyyjänä vastasimme matkojen sujuvuudesta ja varmistimme suomalaisille liput kaikkein kiinnostavimpiin sinivalkoisiin lajeihin.

Katso kaikki matkapaketit olympialaisiin >>

Pyeongchangin olympialaiset avasivat Aasian olympialaisten sarjan (Tokio 2020, Peking 2022) ja Olympiakomitea haluaa tarjota suomalaisille yrityksille mahdollisuuden nauttia olympiatunnelmasta sekä hyödyntää kisoja tehokkaasti omassa liiketoiminnassaan. Laadukkaasti toteutettujen VIP-matkapakettien lisäksi yrityksiä palvellaan räätälöidyillä lisäpalveluilla.

Lue lisää yritysten palveluista Tokion olympialaisissa 2020 >>

Yhteistyökumppanina matkojen suunnittelussa ja toteutuksessa toimii Suomen virallinen olympiamatkojen ja -tapahtumien järjestäjä Elämys Group. Elämys Group on kokenut yritysten matka- ja tapahtumakumppani, joka on toteuttanut yritystapahtumia yli 60 maassa ja on vahvasti läsnä Aasian markkinoilla.

Myös kumppaneille tarjotaan mahdollisuuksia hyödyntää olympialaisia entistä tehokkaammin koko olympiadin aikana: Monipuolisten räätälöityjen VIP-toteutusten lisäksi on mahdollista mm. järjestää paikallisia tapahtumia Olympialaisten aikaan sekä ennakkotilaisuuksia ennen olympialaisia Suomessa.

Lue lisää tavoista osallistua olympialaisiin >>


Ota yhteyttä ja kysy lisää yrityspalveluista: +358 40 645 7964
Email: tokyo2020corporate@elamysgroup.com


 

Soita meille!