Liput ja matkapaketit Olympialaisiin

Etelä-Korean talviolympialaiset helmikuussa 2018 ovat upea elämys kaikille suomalaisille urheilufaneille. Virallisena Suomen Olympiakomitean matkanjärjestäjänä ja Suomen ainoana virallisena Olympialaisten lipunmyyjänä vastaamme matkojen sujuvuudesta ja varmistamme suomalaisille liput kaikkein kiinnostavimpiin sinivalkoisiin lajeihin.

Pyeongchangin olympialaiset avaavat Aasian olympialaisten sarjan (Tokio 2020, Peking 2022) ja Olympiakomitea haluaa tarjota suomalaisille yrityksille mahdollisuuden nauttia olympiatunnelmasta sekä hyödyntää kisoja tehokkaasti omassa liiketoiminnassaan. Laadukkaasti toteutettujen VIP-matkapakettien lisäksi yrityksiä palvellaan räätälöidyillä lisäpalveluilla.

Kaikkiin matkoihin on mahdollista ostaa lippuja erikseen kiinnostaviin suomalaislajeihin.

Matkapakettien hinnat / henkilö 2hh 1hh
Starttipaketti (7.-14.2) 2 650 € 3 590 €
Keskimmäisen viikon paketti (13.-20.2) 2 850 € 3 790 €
Hiihtolomapaketti (19.-26.2) 2 750 € 3 690 €

Yhteistyökumppanina matkojen suunnittelussa ja toteutuksessa toimii Suomen virallinen olympiamatkojen ja -tapahtumien järjestäjä Elämys Group. Elämys Group on kokenut yritysten matka- ja tapahtumakumppani, joka on toteuttanut yritystapahtumia yli 60 maassa ja on vahvasti läsnä Aasian markkinoilla.

Kumppaneille tarjotaan mahdollisuuksia hyödyntää olympialaisia entistä tehokkaammin koko olympiadin aikana: Monipuolisten räätälöityjen VIP-toteutusten lisäksi on mahdollista mm. järjestää paikallisia tapahtumia Koreassa sekä ennakkotilaisuuksia ennen olympialaisia Suomessa.

Matkapaketit on koottu lajeittain, mutta lisälippuja on saatavilla muihin lajeihin kiinnostuksen mukaan. Tutustu matkapaketteihin ja varaa omasi pian, sillä lipuilla ja majoituspaikoilla on suuri kansainvälinen kysyntä.