Läsnä luonnossa – mindfulness & wellbeing tapahtuma

Katso alta esimerkkiohjelma stressiä poistavaan aktiviteettipäivään henkilöstön palkitsemiseen ja hyvinvointiin

  • Mindfulness & wellbeing insentiivi
  • Suositeltu ryhmäkoko: 10 – 20 henkilöä
  • Paras vuodenaika ohjelmalle: Toukokuu – Syyskuu
  • Talvikaudella vaihtoehtona aktiviteetteille lumikenkäily, avantouinti ja saunajooga
  • Kesto: 1 päivä

Bussi suuntaa Porvooseen, jossa päivä alkaa paljasjalkakävelyllä luontopoluilla. Jalkapohjien koskettaessa maata, voit tuntea lähentyväsi luontoa ja saavasi voimaa maaperästä. Retken aikana kerätään myös villiyrttejä illan saunan yrttikylpyjä varten. Lounaalle rauhoitumme lähiruokaan panostavaan ravintolaan, jonka jälkeen pieni kaupunkikierros Porvoon vanhan kaupungin kaduilla.

Matka jatkuu merenrannassa sijaitsevalle kartanolle, jossa tutustuminen SUP-lautailuun. Upeat merimaisemat tekevät lautailusta unohtumattoman elämyksen. Rannan saunassa voi lämmitellä, jos meriveden viileyteen on lautaillessa pulahtanut.

Varsinainen saunominen tapahtuu kokousrakennuksen saunassa, jossa myöskin keho rentoutetaan saunajoogan avulla. Päivän kruunaa kartanon laadukas herkkuillallinen.

Saunajooga

Saunajooga on lempeä treeni, jossa yhdistyvät saunan lämpö, hiljaisuus ja kehoa notkistavat joogaliikkeet. Sauna on yksi harvinaisista paikoista, johon emme voi ottaa mukaan mobiililaitteita, eikä tilassa yleensä ole muitakaan audiovisuaalista laiteita. Saunajoogassa yhdistyvät saunan hiljaisuus ja joogaan pohjautuvien yksinkertaisten liikkeiden rentouttava ja vahvistava vaikutus. Saunajoogan kesto on tyypilisesti 30-45 minuuttia ja se sopii kaikille riippumatta aikaisemmasta joogakokemuksesta.

Kuvat Visit Finland: Eeva Mäkinen, Harri Tarvainen, Elina Sirparanta

Soita meille!