Jälleenmyyjät herkkujen, urheilun ja nähtävyyksien äärellä Roomassa [10 hlöä]

​​​​Yritys halusi viedä jälleenmyyjänsä viikonloppureissulle eurooppalaiseen kohteeseen, jossa riittäisi tekemistä. Kohteeksi valikoitui Rooma, jonka lukuisat aktiviteetit nostivat niin hien pintaan kuin makunystyrät koetukselle.
​​
​​Asiakasyrityksen tavoitteena oli viedä kymmenen hengen joukko jälleenmyyjiään avaimet käteen -tyyppiselle palkintomatkalle monipuoliseen eurooppalaiseen kohteeseen. Matkakohdetta kartoitettiin yhdessä Elämys Groupin asiantuntijoiden kanssa, ja ehdokaslistalla olivat muun muassa satumainen Salzburg, kuvankaunis Geneve ja monipuolinen Jungfraun alue Sveitsissä.
​​
​​Lopulta päädyttiin Roomaan lentoyhteyksien, kaupungin monipuolisuuden, ilmaston ja runsaan aktiviteettikattauksen ansiosta.

​​Kaupunkikohteiden klassikko

Italian pääkaupunki Rooma on kaupunkikohteiden klassikko. Seitsemälle kukkulalle rakennetussa kaupungissa on lukuisia historiallisia nähtävyyksiä ja käyntikohteita aina klassisesta taiteesta trendikkäisiin ja alati muuttuviin kaupunginosiin, jotka sykkivät ”La Dolce Vitaa” eli ihanaa elämää ympäri vuorokauden.

​​Palkintoryhmä majoittui pienessä elegantissa boutique-hotellissa aivan Rooman keskustassa.

​​Vauhdikas sightseeing Vespalla

Kun ryhmä oli päässyt Roomaan ja syönyt lounaan, osallistujat hyppäsivät perinteisten Vespojen kyytiin ja suuntasivat ajelulle kohti Rooman nähtävyyksiä. Kaupungille tyypillisestä kulkuneuvosta käsin oli helppo puikkelehtia nähtävyydeltä toiselle oppaan johdolla.
​​
​​Ensimmäinen päivä huipentui illallisella Trasteveren ravintoloista tunnetulla alueella arvostetussa vinoteekissa. Keskiaikainen Trasteveren kaupunginosa on monen Rooman-kävijän suosikkialue. Sen kapeat mukulakivikadut ja niiden yli risteävät pyykkinarut, pikkuruiset piazzat ja okran eri sävyissä hehkuvat talot ovat monelle sitä aidointa Roomaa.

​​Gladiaattori-bootcamp nosti hien pintaan

​​​​Toisen matkapäivän ohjelmana oli gladiaattorikoulutus, jonka aikana ohjaajat veivät ryhmän muinaiseen roomalaiseen aikaan. Ryhmä tutustui gladiaattoreiden ja legioonalaisten elämään ja kouluttautui kokeilemalla muun muassa jousiammuntaa, keihäänheittoa sekä miekan ja kilven käyttöä. Gladiaattori-bootcampin pukeutumiskoodina oli teeman mukaiset muinaiset roomalaiset asut.

​​Teemaan sopivan lounaan jälkeen ryhmä tutustui maanalaiseen Roomaan: tunneleihin, joissa orjat asuivat ja joista rakennusmateriaali nähtävyyksiin on louhittu, sekä keisarillisiin ja varhaiskristillisiin hautakammioihin ja katakombeihin. Päivän kruunasi illallinen Michelin-tähden saaneen keittiömestarin valmistamia herkkuja nauttien.

Kokkauskurssilta opit kotiinviemisiksi

Kolmantena matkapäivänä porukka tutustui italialaiseen ruokakulttuuriin kokkauskurssilla, jossa valmistettiin pastaa ja tiramisua ”nonnan” eli italialaisen isoäidin resepteillä. Kokkauskurssin jälkeen ryhmällä oli vielä vapaata shoppailuaikaa ennen sunnuntain iltalentoa kotiin.
​​
​​Porukan mukana kulki koko reissun ajan Elämys Groupin matkanjohtaja. Hän takasi matkan sujuvuuden ja huolehti siitä, että kaikki viihtyivät ja viime hetken toiveet saatiin toteutettua.

”Kiitos hyvistä järjestelyistä, kaikki meni erinomaisesti”, asiakkaamme yhteyshenkilö kommentoi reissun jälkeen.

Katso lisää asiakkaillemme toteutettuja matkoja:

Soita meille!