Henkilöstömatka on paras tapa sitouttaa työntekijät

Yhteinen matka hitsaa työntekijät yhteen ja sitouttaa heidät yritykseen. Menestykseen tarvitaan molempia.

Työskenteletkö kovemmin, jos tiedät, että uurastus palkitaan? Et ole yksin. Paras irtiotto arjesta on ryhmämatka, joka innostaa jo viikkoja ennen matkalaukkujen pakkaamista ja vielä pitkään reissun jälkeen.

Henkilöstömatka voidaan asettaa tavoitteeksi, jota kohti koko yritys tähtää. Virkistysmatka voi myös olla palkinto niille, jotka ovat vuoden aikana huhkineet kovimmin.

”Palkitseminen sitouttaa henkilöstöä, jolloin vaihtuvuus vähenee. Se on iso viesti myös ulospäin, ja hyvä yrityskuva auttaa rekrytoimaan parhaat osaajat”, Elämys Groupin toimitusjohtaja Jussi Viskari sanoo.

Henkilöstömatka tuottaa

Henkilöstömatka on porukkaa yhteen hiova kokemus. Matka luo ihmisten välille luottamusta, jonka jälkeen työskentely yhdessä on entistä mukavampaa ja tuottavampaa. Se välittyy myös yrityksestä ulospäin asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

”Matka parantaa yhteishenkeä välittömästi reissussa ja myös pitkällä aikavälillä arjessa. Hyvällä yhteishengellä tehdään parempaa tulosta”, Viskari tietää.

Harvalla yrityksellä on varaa viedä koko henkilöstöä moneksi päiväksi vain juhlimaan. Siksi paras henkilöstömatka on yhdistelmä yhdessäoloa ja yrityksen strategisten viestien kirkastamista – tai niiden luomista. Elämyksellisessä ympäristössä ihmisistä saadaan hurjasti enemmän irti kuin marraskuisessa koti-Suomessa.

Katso lisää asiakkaillemme toteutettuja matkoja:

Soita meille!