Haetaan: Vastaava Elämystuottaja (B2B) ja Trainee tapahtumatiimiin

Elämys Group on vauhdilla kasvava matka- ja tapahtumayritys. Haemme lisää kokemusta ja osaamista vauhdilla kasvavaan urheilumatkatiimiin.
 
Elämys tarjoaa asiakkailleen matkanjärjestäjän ja tapahtumatoimiston palvelut tasapainoisena, korkealaatuisena kokonaisuutena. Elämys järjestää yritysasiakkaille tapahtumia ja matkoja, vie urheilun ystävät maailman kiehtovimpiin urheilutapahtumiin, esittelee ulkomaisille ryhmille Suomen elämyksellisimmät puolet ja vastaa suomalaisten urheilijoiden matkustuksesta arvokisoihin maailmalle.
 
Elämys on erikoistunut vaativiin kansainvälisiin tapahtumiin, joissa yhdistyy matkailun ja tapahtuma-alan tarpeet. Elämyksen yhteistyökumppaneita ovat mm. Suomen ja Irlannin Olympiajoukkueet, Huuhkajat, Susijengi ja useat lajiliitot ja urheiluorganisaatiot. Elämys on palkittu hiljattain tapahtuma-alan tärkeimmässä kilpailussa Evento Awardsissa sekä kansainvälisesti merkittävässä BEA World -kilpailussa. Matkailualan Travel Galassa Elämys ylsi ensimmäisenä osallistumisvuonna 2018 vuoden matkailuyritys -finalistien joukkoon.
 
Elämys Group palvelee kuluttajia Elämysmatkat -brändillä ja yritysasiakkaita Elämys Group -brändillä. B2B- ja B2C -tiimit työskentelevät yhteisissä tiloissa Vallillassa. Yhteensä Elämys Group ja Elämysmatkat työllistää n. 25 henkeä.

 


Haetaan: Vastaava Elämystuottaja (B2B)


Haemme tiimiimme asiantuntevaa ja kokenutta matka- ja tapahtumatuottajaa. Sinulla on kokemusta vaativien projektien läpiviennistä matka- tai tapahtuma-alalla. Saat kiksisi viimeiseen asti hiotuista yksityiskohdista, useiden pallojen pitämisestä ilmassa yhtäaikaisesti, elämysten tuottamisesta ja asiakkaan odotusten yllättämisestä.
 
Tutustu tehtyihin toteutuksiin täältä ja kysy roolista lisää. Jos haluat hypätä mukaan elämystoimiston vastuulliseen positioon, toteuttaa kansainvälisiä elämyksiä yritysasiakkaille ja kehittyä Suomessa poikkeuksellista kasvua tekevässä yrityksessä, tämä on sinun paikkasi.

Sinulta edellytämme:

  • ​​kokemusta vaativien yritysasiakkaiden kanssa toimimisesta paineen alla
  • ​​matka- ja tapahtuma-alan kokemusta​​
  • hyviä kommunikaatiotaitoja ja sujuvaa kielitaitoa (suomi ja englanti)​​
  • sujuvaa kirjoitustaitoa ja kykyä tuoda ideasi esille paperilla
  • ​​ideointi- ja ratkaisukeskeisyyttä

Tarjoamme vastuullisen paikan Suomen nopeimmin kasvavassa matkailualan yrityksessä, huippujengin ympärillesi ja kokemustasi vastaavan palkkauksen.

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ >>
Haetaan: Trainee tapahtumatiimiinOletko kiinnostunut tekemään elämyksellisiä tapahtumia? Oletko innokas, avoin ja halukas oppimaan? Onko sinulla jo kokemusta tapahtumista tai incoming-palveluista?

Haemme innokkaita, positiivisia ja reippaita harjoittelijoita vahvistamaan tiimiämme 3-6 kk harjoitteluun. Traineena tehtäviisi kuuluu tukea B2B-tiimin matka- ja tapahtumatekijöitä, rakentaa omatoimisesti pienempiä elämyksiä sekä tukea incoming-tiimiämme.

Aktiivisuutesi, kiinnostuksen kohteesi ja omaksumiskykysi määrittävät tarkemmin mihin tehtäviin ja projekteihin osallistut harjoittelun aikana. Olet opinnoissasi loppusuoralla ja sinulla on tahtoa ja määrätietoisuutta osoittaa kykysi elämysten tulevana ammattilaisena.

Jos tunnistat itsesi ja haluat liittyä tiimiin, lähetä hakemuksesi tuota pikaa.

Löydät meidät myös Instagramista
Soita meille!