Haetaan: Urheilumatkatuottaja

Elämys Group on vauhdilla kasvava matka- ja tapahtumayritys. Haemme lisää kokemusta ja osaamista vauhdilla kasvavaan urheilumatkatiimiin.
 
Elämys tarjoaa asiakkailleen matkanjärjestäjän ja tapahtumatoimiston palvelut tasapainoisena, korkealaatuisena kokonaisuutena. Elämys järjestää yritysasiakkaille tapahtumia ja matkoja, vie urheilun ystävät maailman kiehtovimpiin urheilutapahtumiin, esittelee ulkomaisille ryhmille Suomen elämyksellisimmät puolet ja vastaa suomalaisten urheilijoiden matkustuksesta arvokisoihin maailmalle.
 
Elämys on erikoistunut vaativiin kansainvälisiin tapahtumiin, joissa yhdistyy matkailun ja tapahtuma-alan tarpeet. Elämyksen yhteistyökumppaneita ovat mm. Suomen ja Irlannin Olympiajoukkueet, Huuhkajat, Susijengi ja useat lajiliitot ja urheiluorganisaatiot. Elämys on palkittu hiljattain tapahtuma-alan tärkeimmässä kilpailussa Evento Awardsissa sekä kansainvälisesti merkittävässä BEA World -kilpailussa. Matkailualan Travel Galassa Elämys ylsi ensimmäisenä osallistumisvuonna 2018 vuoden matkailuyritys -finalistien joukkoon.
 
Elämys Group palvelee kuluttajia Elämysmatkat -brändillä ja yritysasiakkaita Elämys Group -brändillä. B2B- ja B2C -tiimit työskentelevät yhteisissä tiloissa Vallillassa. Yhteensä Elämys Group ja Elämysmatkat työllistää n. 25 henkeä.
 

Haetaan: Urheilumatkatuottaja


Haemme kovan luokan urheilumatkaosaajaa. Sinulla on vahvat näytöt ja kokemus urheilumatkojen tuotannosta ja myynnistä. Olet ollut sekä aiemmissa työtehtävissäsi että vapaa-ajallasi useissa eri kansainvälisissä urheilutapahtumissa, ja tunnet useamman lajin tuottajan näkökulmasta. Viihdyt asiakaspalvelutehtävissä sekä sähköpostitse, puhelimitse että kasvokkain.

Sinulta edellytämme:

  • Kokemusta matkatoimiston urheilumatkatuotannosta ja -myynnistä sekä urheilumatkanjohtajan tehtävistä
  • Myynti- ja palveluasennetta
  • Tavoitteellisuutta ja nälkää tavoitella alalla poikkeuksellista kasvua ja tuloksia
  • Kokemusta ja kiinnostusta urheiluun sekä ammatillisessa mielessä että intohimona
  • Sujuvaa kynää matkakuvausten kirjoittamiseen
  • Kykyä ja rohkeutta itsenäiseen työtapaan
  • Mainetta mukavana työkaverina ja hyvänä tyyppinä
  • Erinomainen suomen ja englannin kielen taito

Tarjoamme vastuullisen paikan Suomen nopeimmin kasvavassa matkailualan yrityksessä, huippujengin ympärillesi ja kokemustasi vastaavan palkkauksen.

Lisätietoja positiosta:
Toimitusjohtaja Jussi Viskari, jussi.viskari@elamysgroup.com, +358 40 584 6425

 Soita meille!