Haetaan: Trainee tapahtumatiimiin

Elämys Group on vauhdilla kasvava tapahtuma- ja matkatoimisto. Haemme uusia osaajia vahvistamaan B2B-tiimiämme. Etsimme tällä hetkellä joukkoomme harjoittelijoita. Harjoittelujaksosta maksetaan pientä korvausta.

Elämys Groupin toiminnan ydin on suunnitella ja toteuttaa elämyksiä, jotka tukevat asiakkaiden liiketoimintaa. Meille elämys on matka tai tapahtuma, jossa osallistujat viihtyvät ja asiakkaamme viesti välittyy tehokkaasti.

Toteutamme vuosittain noin sata elämyksellistä asiakas- ja henkilöstötapahtumaa. Tänä vuonna rakentamillamme elämyksillä on mm. motivoitu henkilökuntaa Como-järvellä, sitoutettu asiakkaita Torontossa ja viihdytetty kansainvälisiä vieraita Helsingissä.

Yksittäisten elämysten lisäksi vastaamme urheiluorganisaatioiden matkustamisesta ja tapahtumista. Tulevia merkittäviä projekteja ovat Olympiakomitean kumppaneiden hospitality-palveluista vastaaminen Etelä-Koreassa ensi talvena järjestettävissä talviolympialaisissa sekä Koripalloliiton tapahtumakokonaisuuksista  vastaaminen.

Elämys Groupin sisarbrändi Elämysmatkat rakentaa aktiivi- ja urheiluelämyksiä kuluttajille kaikkialla maailmassa.  B2B- ja B2C -tiimit työskentelevät samoissa tiloissa Helsingin Vallilassa.


Haetaan: Trainee tapahtumatiimiin


Oletko kiinnostunut tekemään elämyksellisiä tapahtumia? Oletko innokas, avoin ja halukas oppimaan? Onko sinulla jo kokemusta myynnistä, tapahtumista tai incoming-palveluista?

Haemme innokkaita, positiivisia ja reippaita harjoittelijoita vahvistamaan tiimiämme 3-6 kk harjoitteluun. Traineena tehtäviisi kuuluu tukea B2B-tiimin matka- ja tapahtumatekijöitä tapahtumatuotannoissa ja rakentaa omatoimisesti pienempiä elämyksiä.

Aktiivisuutesi, kiinnostuksen kohteesi ja omaksumiskykysi määrittävät tarkemmin mihin tehtäviin ja projekteihin osallistut harjoittelun aikana. Olet opinnoissasi loppusuoralla ja sinulla on tahtoa ja määrätietoisuutta osoittaa kykysi elämysten tulevana ammattilaisena.

Tapahtumatraineen tehtävänä on avustaa elämyksellisten tapahtumien, matkojen ja tuotteiden tuotantoa ja myyntiä yritysasiakkaille Suomessa ja ulkomailla.  Traineen tärkeimpiä ominaisuuksia on kyky tarttua toimeen ja uskaltaa kohdata myös asiakkaita.

Jos tunnistat itsesi ja haluat liittyä tiimiin, lähetä hakemuksesi tuota pikaa:


TÄYTÄ TRAINEE-HAKEMUS >>


Soita meille!