Gdansk, Sibenik vai Ronda? Tällä hinnalla viet työporukan tuttuun tai vähän vieraampaan kaupunkiin

Työporukan yhteinen matka sitouttaa työntekijät ja parantaa yhteishenkeä. Reissuun laitettu panostus maksaa itsensä nopeasti takaisin, kun henkilökunta on entistä motivoituneempaa.
​​
​​Työntekijöiden sitouttaminen on yksi kauas katsovan yrityksen tärkeimmistä tehtävistä. Kun ihmiset ovat sitoutuneita, he tekevät tunnetusti parempaa jälkeä. Yhteinen matka auttaa henkilökuntaa myös innostumaan arjesta ja asettamaan kovempia tavoitteita alkaneelle vuodelle.

Perinteisesti henkilökunnan yhteinen reissu suuntautuu johonkin eurooppalaiseen kaupunkiin, joka on saavutettavissa sujuvasti yhdellä lennolla. Matkalle varataan aikaa yleensä pitkä viikonloppu, jonka aikana ehditään niin orientoitua työasioihin kuin heittää myös vapaalle.

​​Pitkä viikonloppu Gdanskissa: 550 € / hlö

Pohjois-Puolan helmi eli satamakaupunki Gdansk on erinomainen kohde muutaman päivän reissulle, sillä se on edullinen ja vain lyhyen lennon päässä Suomesta. Kaupunki on täynnä värikkäitä taloja ja lukuisia aktiviteetteja.

​​Työntekijät voivat esimerkiksi aktivoida aivonystyröitään kaupungin lukuisissa escape room -peleissä, kurvailla carting-radalla, harjoitella tarkkuutta ampumaradalla tai ajaa ihkaoikeilla panssarivaunuilla. Mikäli reissu tapahtuu loppuvuodesta, Gdanskin perinteikkäät joulumarkkinat ovat ehdoton elämys. Ohjelmaan voidaan sisällyttää myös illallisen valmistaminen paikallisen kokin ohjauksessa.
​​
​​Pitkän viikonlopun aikana työporukka ehtii tehdä myös päiväretken naapurikaupunkeihin Gdyniaan tai Sopotiin, joiden kanssa Gdansk muodostaa Puolan rivieraksi kutsutun miljoonan ihmisen metropolialueen.

Pitkä viikonloppu Gdanskissa: alkaen 550 € / hlö. Hinta pätee parhaiten ryhmään, jossa on 25–60 matkustajaa. Hinta sisältää suunnittelun ja varaukset, lennot ja majoituksen. Matkoja Gdanskiin toteutetaan ympäri vuoden.

​​Kolmen päivän tunnelmointi Kroatian Sibenikissä: 700 € / hlö

​​Kroatian Sibenik on rauhallinen satamakaupunki, joka edustaa tuntemattomampaa Kroatiaa. Koska kaupunki ei ole valtavirran suosiossa, se on hieman edullisempi kuin esimerkiksi huippusuositut Split ja Dubrovnik.

​​Sibenik tunnetaan tunnelmallisesta vanhastakaupungista ja linnoituksistaan, ja siellä on muun muassa kuvattu kolme jaksoa Game of Thrones -sarjaa. Kaupungissa ja sen lähiympäristössä on runsaasti mahdollisuuksia toteuttaa erilaisia aktiviteetteja. Sibenikistä pääsee helposti risteilylle Adrianmerelle, vaeltamaan vuoristoon ja testaamaan koskenlaskua. Vuoristossa voi myös toteuttaa hurjan liu’un vaijerin varassa kanjonin yli. Zipline ei todellakaan ole korkeanpaikankammoisille!

​​Sibenikistä voi myös tehdä päiväretken Krkan kansallispuistoon, jonka vaikuttavassa vesipuistossa riittää ihailemista koko päiväksi. Tämä elämys jää mieleen jokaiselle!

Pitkä viikonloppu Sibenikissä: alkaen 700 € / hlö. Hinta pätee parhaiten ryhmään, jossa on 20–60 matkustajaa. Hinta sisältää suunnittelun ja varaukset, lennot ja majoituksen. Matkoja toteutetaan keväästä syksyyn.

Muutaman yön elämys Espanjan Rondassa: 1000 € / hlö

Korkealla Málagan provinssissa sijaitsevaa 36 000 asukkaan kaupunkia on kehuttu yhdeksi koko Espanjan kauneimmista kohteista. Kaupungin valkea arkkitehtuuri on vaikuttava näky, eikä Rondaa halkova huima El Tajo -rotko jätä ketään kylmäksi.

​​Ronda on täynnä historiaa, ja siellä sijaitsee esimerkiksi yksi Espanjan vanhimmista härkätaisteluareenoista. Kaupunki tarjoaa useita aktiviteettimahdollisuuksia aina viinitilavierailuista Via Ferrata -reittien kiipeilemiseen tai rantakirppusafariin. Rondan lähin suuri kaupunki on noin sadan kilometrin päässä sijaitseva Malaga, jossa vieraileminen voidaan myös sisällyttää pitkään viikonloppureissuun.

​​Ronda on erinomainen vierailukohde työporukalle, joka haluaa kokea jotakin erilaista henkeäsalpaavissa maisemissa.

Pitkä viikonloppu Rondassa: alkaen 1000 € / hlö. Hinta pätee parhaiten ryhmään, jossa on 15–60 matkustajaa. Hinta sisältää suunnittelun ja varaukset, lennot ja majoituksen. Matkoja toteutetaan ympäri vuoden.
Huom! Omaa ryhmää varten varattua charter-lentoa kannattaa harkita, kun lähtijöitä on Sibenikiin tai Rondaan yli 150. Gdanskiin suositellaan charteria, kun reissaajia on 70 henkeä.


Video © All rights Spain-holiday.com

Katso lisää asiakkaillemme toteutettuja matkoja:

Soita meille!